XBOX VAGY PS, MELYIKET VEGYEM MEG?
Eddig meg csak pc-en jatszottam, de most szeretnek venni egy jatek konzolt. az a baj hogy teljesen nem tudom melyik a jobb. annyit tudok hogy a ps nek a "3" a legujabb gepe, es hogy mennyibe kerul (annyiba mint egy xbox) de az xboxrol semmit sem tudok azon kivul hogy evekkel ezelott jatszottam vele, melyik a legujjab ha van?
szerintetek melyikkel jarok jobban, melyiket vegyem meg?
Azzal jársz a legjobban, ha először utánaolvasol mindkettőnek, ha már fingod nincs róla.
És nem azért veszel egyiket vagy másikat mert itt egy 13 éves vérpistike fanboy azt mondta...
Ha átolvastad wikipediát, xbox.com-ot, playstation.com-ot, meg itt vagy 20 kérdést és még mindig nem tiszta valami gyere vissza...
olvasgattam mar rola, de mindehol irnak mind2orol rossszat es jot is egyarant, az pedig hogy a hivatalos honlapjukat nezem nem sokat fog segiteni mert nem fogjak azt irni a xbox.com pl. hogy az xbox az szarabb mint a ps, vagy forditva. azert kerdeztem itt hatha vannak fuggok akik tudnak tapasztalatokat mondani egyikrol masikrol.
merlegeltem volna a kommenteket es jobban segitett volna a dontesben. de azer kosz
Ne azt olvasd el, hogy melyik miben rosszabb, hanem, hogy melyik mit tud, és az alapján válassz neked mire van szükséged/igényed.
Egyébként ilyen kérdésből, ahol felhasználók írnak az oldalon saját véleményt kb 30 millió van, csak rá kéne keresni...
Xbox360Slim-nek hívják a legújabb verziót.
A PS3Slim pedig ennyibe kerül.
Az Xbox360 a 720p játékokat képes felskálázni 1080p-ben.
A felbontás manuálisan állítható kb 10 féle felbontásból választhatsz.
A PS3 mivel nem skáláz és mivel a játékok 90%-a 720p-ben jön ki csak ezt a felbontást képes visszaadni.A felbontás nem állítható mert automatikusan érzékeli a játék felbontását és abban jeleníti meg amivel a játék kijött( ez 720p).
Ezen a PS3 fórumon taglalják ezt a kérdést.
Az Xbox360-hoz jó áron megveheted a játékokat itt.
A PSN ingyenes(de cserében jó párszor fel is törték)a fórumon amit linkeltem erről is beszélnek.
Az Xbox Live fizetős évente 7490Ft ami havi 600Ft-ra jön ki van játék közbeni chat lehetőség(nem kell kilépni a játékból) ,Youtube,készül a Skype és az Internet Explorer.
Még az is szempont lehet hogy az Xbox360 kontrollere klasszisokat ráver a PS3 kontrollerére egy lövöldözős játéknál nagyon érezhető a különbség rendesen érzed hogy visszarúg a fegyver.A PS3 kontroller csak remeg a kezedben mint egy ázott kismacska.
Vagy dönthetnek még az Exclusive játékok is és az hogy az ismerősöknek milyen konzoljuk van ha együtt szeretnétek multizni.
Xbox360 Exclusive játékok.
PS3 Exclusive játékok.
Én az Xbox360 ajánlom az enyém lassan 5 éves lesz a PS3 nem rég vettem de csalódnom kellett benne grafikailag(a játékok 10%-a 1080p a többi 720p és full HD TV-n nagyon ki jön a különbség) is és a kontroller szempontjából,a játékok is drágábbak mint a Xbox360-ra.
valami ilyesmi valaszra vartam!!!!
MAD RESPECT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!