XBOX 360 -PS3 - (NINTENDO WII) meiket vegyem meg? Többi lent.
Sziasztok .Nem tudom eldönteni mit kérjek karácsonyra majd ezért szeretném ha válaszolnátok meik miért jó.
Nintendo wii-t azért akarok mert az a régi vágyam hogy dragon ball z3-mazak mert a nintendon van tökjól megcsinálva ,a xbox,ps3 csak 1 nagy skill van és ott nincsenek is skilek szinte csak ütés .vidi : http://www.youtube.com/watch?v=X5ok7uA29lA
Aza baj hogy nincsen tökre ungyanígy xboxra meg ps re a dragon ball z3 mint a nintendora ,2 személyes stb.
Xbox: mortal kombat9 miatt assassin's creed miatt
ps3 : csak az ingyen multi miatt .
Pls ti irjátok mit miért melyik a jobb.
Xbox360-on is ugyanúgy lehet 2 személyes módban nyomni a játékokat,nagyon sok jó játék van rá és,olcsóbbak mint a PS3-ra itt nézz körül.
Az Xbox Live sem egy nagy összeg évente 7490Ft-ba kerül az havi 600Ft.
Egy jó pár exclusív játék is megjelent hozzá.
Az is számít hogy az ismerőseidnek milyen konzolja van hogy tudjatok együtt multizni,és van még egy apróság az Xbox kontroller olyan játék élményt biztosít lövöldözős játékoknál amit a vetélytársak nem igen überelnek.Fogják majd mondani hogy a kontroller nem szempont de ez hülyeség mert nem mindegy hogy az ember mennyire érzi magát résztvevőnek pl: Borderlands,Fallout 3 nagyon jól érezhetőek a fegyverek közötti különbségek hihetetlen az élmény.
Kedves Kérdező!
Ha a mai stílusú játékokat szereted,és számít a csúcsgrafika,akkor: X-box 360,és ps3!
Azt viszont hozzátenném,hogy a ps3-ban van blu-ray,és 3D támogatás,ami a jövő,tehát a 3 konzol közül a legtovább szerintem s ps3 fog a piacon maradni!
Ugyanakkor,ha fontos a mozgásérzékelés,akkor arra nagyon jó az X-box 360,hisz az egész testeddel tudsz mozogni. Bár a mozgásérzékelős dologban tán legjobb a Wii,hisz ott telis-teli van ilyen játékokkal,hisz a gépet erre tervezték!
Továbbá:
Ha szereted a NINTENDO-s játékokat,pl: Mario stb...,és szereted a sport,parti,tánc stb... játékokat,akkor Wii!
Ha a maiakkal szeretsz játszani,akkor Ps3,vagy 360!
Remélem tudtam segíteni!
1. Mindegyik más hardver ügyileg !!! PS3 és Xbox360 erősebb , de ez engem nem érdekelt !!
2. Mindegyikre másik játék jön : ha a esztelen lövlödözős játékok jönnek be akkor ps vagy xbox és azon belül melyikre milyen játékok jönnek úgy válasz !! Ha szereted a kihívásos játékokat ami nem a grafikával fog meg hanem az élménnyel (és nem nem függ össze ez már csak az elkényesedés ) .
Grafika és játékélmény 2 külömböző dolog ! !Ám helyedbe várnék a wii u-ra arra már lesz assasins creed 3 és ilyenek is !!!
Az útólsóval nagyon egyetértek!
Nem hittem volna,hogy létezik egy pont ugyanolyan vélemény,mint az enyém. :)
Én sem szeretem a lövöldözős játékokat,ezért is vettem Wii-t!
Kérdező!
Ha nem szeretsz Mariozni,meg partizni stb....,akkor jó lesz neked a ps3!
Bár én a Wii mellett érvelek!
De jó egyeseknek, hogy telik ilyen karácsonyra >< én 5000Ft-ot kapok mindig + még 1-2 cuccot (és tegyük hozzá, hogy mindig mindennek örülök) de nem 50-60 000Ft-os cuccokat... az igen. Na mindegy.
Azért leírom a véleményemet. Nem tudom ki modndta neked hogy ps 1000x jobb, mert nem az. Lehet van rajta 1-2 jövőbe illő csodacucc, de még úgyse tudod kihasználni. Lehet tovább tart, de most akkor is az xbox a jobb.
Teljesen fölösleges ez a kérdés mert:
a) mindenki úgyis azt fogja mondani, ami neki van
b) 100201x feltették már előtted
de azért leírom. Nekem a ps2 sosem tetszett, főleg a hülye joystickja miatt. ps3-nak ugyan olyan van. Xbox-e viszont nagyon szép, gömbölyű, kidolgozott. Engem őszintén szólva ez is megfogott.
1. xbox kívülről szebb
2. ps3-nak több magos procija van, de kit érdekel, így is minden tökéletesen fut rajta.
3. xboxnak szebb, igényesebb a menüje
4. a kinect szenzort nagyon ajánlom, mozgásérzékelős, nagyon élvezetes az egész család számára. (ps3-nál ilyen nincs, csak valami gagyi utánzat)
5. xboxhoz rengetek olyan játék van, ami ps-hez nincs. (főleg kinectesre gondolok)
írj privátba, ha valami kimondottan xboxal kapcsolatos kérdésed lenne.
Kedves 7/7!
Megértelek!
Itt tényleg ezen beszélgetünk,és közben meg másnak erre-arra nem telik...Megjegyzem: NEKEM SEM!
De hát,akinek meg van,az had örüljön..!
Kinek mi a jó konzol! Hardverileg a legjobb a ps3,de például,én Wii párti vagyok! És itt jön,amit te mondtál,hogy alig van játékom,és per/pill nem tudok játékot venni........Az embernek manapság más gondjai vannak...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!