Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek eladjam a Wii-met...

Szerintetek eladjam a Wii-met ( NEM ITT SZERETNÉM ELADNI )?

Figyelt kérdés

-Piros színű limitált Wii

-2 Wii Remote(az egyik piros)

-1 Classic Controller Pro(fekete)

- 1 Szilikon tok a Wii Remote-hoz(piros)

-Wwe 12 (Wii-re)

-Wii Sports (papírdobozban)

-New Super Mario Bros. (papírdobozban )

-Pisztoly alakú kiegészítő a Wii-hez

-Ninentdo Ds Lite (fehér készülék töltővel és Star Wars-os tartóval doboz nélkül)

-Amerikából Importált Phineas And Ferb The Game Ds-re (nincsen meg a doboza a játéknak)

A Wii-hez és az összes játékához megvannak a papírjaim.

Ezért az összes cuccért ajánlottak 30.000-t. Szerintetek eladjam? Már nagyon szeretném az xbox-ot.

2012. okt. 19. 18:55
 1/4 Csák Norisz válasza:
30 000 ért nagyon olcsó 35- ért adjad minimum mert abból nem lehet venni xbox ot itt tudok mutatni a legolcsóbban: [link]
2012. okt. 19. 19:18
 2/4 anonim válasza:
nekem van egy 3 ledes xbox 360-am. elcserélhetjük.
2012. okt. 21. 22:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Bocs, de új Xbxo-ot szeretnék :).
2012. okt. 22. 12:26
 4/4 XBOXKING válasza:

csá én tudok olcsobat 30000FT-nél viszont nem uj használt 21000FT-ért Hivatalos oldarol lehet rendelni !

viszont ha megvenéd nagyon gondold meg mert én vettem egyett de nem innen ! méghozá 35000FT-ért 4 nap után 3LED hibával jelenkezet ugy hogy baszhatam 10000FT a javitása ! de ha mégis veszel ujat 40000FT al biztos számolhatsz olcsoban nem igen van de a slimot veszel 40000FT ba biztos fáj és méghozzá ha játszani akarasz flheslésre biztos lesz szükség mivel az eredeti játékok pénz-be fájnak és azis plusz költség a FLASH: 10000FT De ha például az aprodon veszed akkor 45000FT-ért már van Fleshelt a legujabb fleshel ugyhogy én onna fogok venni márcsak meg kell javitanom régit és adom ell

2012. okt. 23. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!