Kínai tablet pc-t vennék kislányomnak. Szerintetek ez milyen?
Sziasztok!
CSAK OLYAN VÉLEMÉNYÉT SZERETNÉM AKINEK VAN ILYEN VAGY HASONLÓ!
A kislányzómnak szeretném, nem szánok rá sokat...
Ez:
vagy:
esetleg:
Köszönöm, és a válasz sürgős :) mert húsvétra lenne
Nem ajánlom, szomszédban van egy hasonló darab, mondjuk hogy nem nagy élmény.
Szerintem ennyi pénzért valami mást nézz inkább, mert errer ennyi pénzt kiadni kár :(
Van 3 kínai tabletem is (nem az élvezet miatt :D arra ott az iPadem, csak fejleszteni egyszerű velük), az egyik pont olyan, mint a második a felsorolásból. Nem egy nagy szám, de a többi sem. Sokat akadnak, nagy honlapoknál szabályosan meghalnak, van, hogy egy percig nem válaszol. Kisebb játékok elmennek tűrhetően. Ahogy elnéztem, az Angry Birdsre optimalizálták az összeset, mindegyik rendesen futtatja, gondolom ez szempont sokaknál.
Tablet, aminek nem csak az neve tablet, de tényleg használni is lehet 60-70 ezernél kezdődik Androidból (és persze az iPad, de az megint eggyel magasabb árkategória).
ennyi erővel rendeld meg te az ebayről...olcsóbban kijössz
nekem egy 2010-es archos modellem van 35 ezrembe kerül, nem a leggyorsabb a világon, de vadonatúj volt, amikor megvettem az ebayen tavaly...és nem 0,25 GB, hanem 250 GB a memóriája ;)
Osanban vannak olcsón, de arra legalább van garancia.
Ha ilyet veszel, csak egy kérdésre válaszolj magadban:
- "Láttad már igazán csalódottnak a kislányod?"
(Mert, ha ilyet veszel fogod, kb egy-két hét után, biztosan.)
Én ettől a kínaitól rendeltem már egy jó pár darabot...az 54dollásos tökéletes gyereknek agry birsdre, videókat nézni, stb...de 20000ért már 2 magos is van!
Mellesleg megjegyzem sose volt bajom az innen rendelt gépekkel, a wayteq táblám itthon vásárolt már 2x volt szervízben...
Ha a kínaitól rendelsz, és beirod a erecommender mezőbe fizetésnél a "balatonair" szócskát +5% kedvezményt is kapsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!