Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek az Overmax...

Mi a véleményetek az Overmax Solution 8 névre hallgató tabletjéről?

Figyelt kérdés

Nem értek a tabletekhez, ez a hardver szempontjából mire elég?

Ha valaki ilyet használ, tapasztalatokat is várok.

2013. márc. 3. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem jó, főleg nem annyiért, amennyiért árulják.

35-ért már jobbat kapsz, pl. Concorde Tab Speed vagy Wayteq xTab 70dci.

2013. márc. 3. 14:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, de amiket írtál egyikben sincs beépített gps antenna, míg az Overmax-ba igen.

A hardver szempontjából írtad?

2013. márc. 3. 15:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Igazából minden szempontból jobb (GPS-t leszámítva), erősebb hardver, jobb szoftver, megbízhatóbb márka (haverom vett már papíron hihetetlen jó tabletet, de aztán gyakorlatban működés közbe mégsem volt annyira jó, mint egy kicsit gyengébb, de jobb szoftverű, jobban optimalizált tabb), és még olcsóbb is.

Ha GPS nagy szempont akkor viszont nem nagyon tudok segíteni, eléggé otthon vagyok tablet/telefon ügybe, de mivel számomra a GPS nem fontos, ezért azt sosem nézem.

Concorde Tab Play kb megegyező hardverű a Speed-del meg Wayteq-kel, viszont ennek sem a legjobb a felbontása (1024x768, mint az Overmax esetén), viszont van rá Jelly Bean, ami elég nagy plusz pont, még olcsóbb is, és talán GPS is van benne, amiben nem vagyok biztos, ezt írja a hivatalos honlap: "Bluetooth GPS vevővel támogatott"

Tehát gyárilag szerintem nincs benne, csak megoldható.

2013. márc. 3. 16:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget, akkor még szétnézek.
2013. márc. 3. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!