Ajánlanátok egy DVD-lejátszót a lenti szempontok alapján?
Jelenleg Orion 3000 dvd-m van,de a hagyományos formátumon kívül sajnos leginkább csak xvidet támogat,ezért szeretnék valami olyan lejátszót,ami több formátumot/kodeket ismer.
Fő szempont,hogy vigye az MKV-t és az avi-t,de ezenkívül az AAC,MP4,FLV,MPG,WMV formátumoknak is örülnék,ha támogatná.
Kodekekből pedig ezeket vigye:h264,x264,AVC,divx 3 low,xvid,meg kb az összeset.De az első kettő a legfontosabb.
És hd-t lehetőleg támogasson(nem vagyok oda érte,de hiába támogatja a kodekjét,ha hd nem játssza le tudtommal).Bár lehet,hogy hülyeséget beszélek,ezesetben javítsatok ki nyugodtan :)
Légyszíves TAPASZTALAT alapján írjatok,tehát ne csak idehajítsatok egy google-s linket,ha lehet.Köszönöm szépen!
nincs olyan dvd lejátszó ami támogat mkv-t vagy h264et , egy médialejátszó megfelel arra a célra amiket leírtál:
Akkor ez nem csak usb-s,hanem lehet beletenni dvd-lemezt is,ugye?És tv-re is rá lehet kötni?
Elnézést,ha hülyeséget kérdek...
Ilyen csodagép jelenleg nincs:) MKV, WMW, FLV fájlokat vivő lejátszóval még sosem találkoztam. De lehet van ilyen, ha valaki tud róla, majd ír:)
Amúgy legyél megelégedve az Orion-nal. Szerintem a legstrapabíróbb és leguniverzálisabb lejátszó. Nekem most is az van. Gyönyörűen viszi a sima DVD-t, a divx-eket, HDMI kábellel pedig szinte Blu-Ray képet ad (persze ez TV függő is). De nagyon elégedett vagyok vele:) Ha még ajánlhatok márkát, az a Panasonic. De nálam az Orion a nyerő.
A lényeg az mkv-n van.Nem a minőség miatt,csak sajnos vannak filmek(márha értesz a letöltéshez),amiket csak mkv-ban dobnak fel,én viszont szeretem kényelmesen az ágyamból nézni a filmeket,a tv-men,viszont a dvd-m nem viszi az mkv-t,mint már mondottam... :)
Igazából nem is értem mire jó ez a rohadt matroska...semmi nem viszi,csak a számítógép,vagy esetleg a méregdrága médialejátszó. Egyszerűen nem praktikus.
Ilyenem van, minden formátumot hibátlanul kezel, akadásmentes lejátsza a FULL HD-t is! Csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!