Tudnátok nekem linkeket irni, ahol rádió erősitőt lehet kapni? Nem autohifi erősitőre gondolok, hanem szobaira
150W-300w-400w-ig terjedő erősitőket.
majd bagyobb hangfalakhozz és a számitógéphez használnám.
Köszi.
Jó drágák azok az onkyo készűlékek,nekem soha nem volt onkyo, ugyhogy nem tudom mennyire megbizhatóak:) de azért köszi:)
Japán cucc (volt régebben, gondolom már az is kínai)
Új, vagy használt kell?
Miért kell rádiós?
használt is jó csak működjön,
nem muszáj hogy rádió is legyen rajta. haveromnak JVC- je van, nekem is megtetszet az a márkájú, de nem anyira fontos ahogy JVC legyen
Ezt akarom majd meghajtani:
vagy ezt:
Nagyon durva ahogy megszólal, haveromnak is ilyen van azt szét megy a dobhártyám mikor beűzemeli:):)
bár egy sima erősitő nem elég, kell még mellé egy reflex féle erősebb erősitő, azzal lehet csak igazán meghajtani.
múltkor beűzemelte haverom azt olyan nagy volt a rezgés hullűm hogy a roló csuszot lefelé :):)
Akkor még nem hallottál szépen, jól szólni cuccot.
Csak lakásba kell hang?
A reloopok minősége finoman szólva is gyenge.
Egy hifi erősítő nem tudja úgy megtolni, mint egy rendes PA cucc.
Mondd el mi kell, mennyi a lé, keresek neked valami szépen, és jól szóló cuccot, persze csak linkben, hogy én mit vennék annyiért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!