Használ még valaki "bemelegedös" tévét?
Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 21:54
1/9 anonim válasza:
Persze, nekem is van a telken.
Kérdésedre a válasz: IGEN
2/9 anonim válasza:
persze á putrimba ván éppön mostán is eztet nizem! á háztetűmöt á szíl szítfujtá mán jöttem a á kocsmábúúl osztán mostan éppön á bemelégedűs tévímöt nizöm a putribáá debla! Nem ácc kőcsün tűzifát májmög fágyok döbláw!
3/9 anonim válasza:
Bocs az offért, de milyen az a bemelegedős tévé?
4/9 anonim válasza:
Képcsöves, vagy ha jobban tetszik: CRT.
5/9 A kérdező kommentje:
Bekapcsoláskor nem jön be azonnal a kép, hanem kb. 1-1,5 percet kell várni.
2013. febr. 10. 22:29
6/9 A kérdező kommentje:
Bekapcsoláskor nem jön be azonnal a kép, hanem kb. 1-1,5 percet kell várni, amíg bemelegszik.
2013. febr. 10. 22:30
7/9 anonim válasza:
Persze hogy használják! Nem mindenkinek telik új tv-re. Meg akinek telik az se biztos hogy lecseréli. Voltak olyan képcsöves tévék amik odavernek az lcdnek.
8/9 anonim válasza:
Nekem is van, 9 éves, nincs igazán baja. Van egy LED-es tévé is. Jobb a képe kétségtelen, de ha nem ment volna tönkre az előző, akkor nem vettem volna újat. Engem nem vonzanak igazán a szuper kütyük.
Tudok 64 éves rádiót, ami ma is működik, s pontosan ugyanazt tudja, amit a gyártás évében. A mai tévék, rádiók tönkremennek röviddel a garancia lejárta után.
Filmeket nem vásárolok, még 300 forintért sem, le sem töltök. Az aktuális politikusi hazugságokhoz meg pont elég a CRT is.
9/9 anonim válasza:
Igen.. a kérdező lehet hogy még csak nem is a "sima CRT-k"-re gondolt.. mert az valóban van szinte mindenkinél.. hanem a fekete-fehér elektroncsöves készülékekre.. :D Mert hogy ilyenen is nosztalgiáznak egyesek.. mondjuk egy 50 éves Kékes televízión.. :D Mondjuk én.. és én is javítottam meg a kütyüt.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!