Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért használ több fotós...

Miért használ több fotós Canon-t mint Nikon-t?

Figyelt kérdés
canon, nikon, foto, dslr
2012. nov. 3. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ilyesmiről szó. Mindkettő remek márka és jó gépeket készít. Szerintem az olcsóbb gépek terén ( kompakt és belépő tükörreflexesek ) a Nikon egy hajszálnyival jobb. A Canon erősebb egy picivel a középtávon, felsőkategóriában én nem tudok különbséget tenni. ( Sosem lesz olyan gépem szerintem :) ).
2012. nov. 3. 19:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Canonnak nagyobb a piaci részesedése, így mondhatjuk, hogy többen használják, de hogy miért alakult így, az jó kérdés. Ma eléggé fej-fej mellett van a két márka.
2012. nov. 3. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:
A nikon kialakítása és szoftvere,sokkal jobb mátermi fotózásra,mint "hétköznapi" sűrű átállítást igénylő fotók készítéséhez.Canon eos5DMarkII(yoyo)
2012. nov. 4. 19:48
 4/4 gergoap ***** válasza:

Mert valószínűleg még nem próbálták ki a Nikon-t. :-)

Valahogy a közhiedelemben az van, hogy a Canon a legjobb. Az igaz, hogy több objektívet lehet hozá kapni...

2012. nov. 14. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!