A Canon 1100D fényképezőhöz milyen állványt ajánlanátok?
Manfrottót válassz és hozzá egy jó gömbfejet.
Pl: Manfrotto 190XPROB állvány és 498CRC2 gömbfej. Én is tervezek beruházni egy ilyenre csak gyűjtenem kell a pénzmagot.
Hasonló a HAMA állványom. Ez nem tudom hány kg, elmondom az én állványom hátrányait:
- túl könnyű ( egy profibb állványnak nagyobb súlya van)
Egyszerűen hiába távvezérlem a fényképezőt, csapom fel a redőnyt mindig van valami minimális bemozdulás. Főleg ha fúj egy kis szél.
- Teljesen hasonló rögzítése van (ahova a fényképezőt rakod) az állványomnak, mint amit belinkeltél. Be lehet állítani de egy jobb gömbfejjel nagyságrendekkel könnyebb dolgod van
Nem azt mondom, hogy nem használhatóak ezek a cuccok, én is ezt a kategóriát válaszottam anno ( nem volt több pénzem rá, állvány meg kellett és még most sincs együtt a pénz egy jobb állványra), ha van lehetőséged akkor még gyűjtsél pénzt mert megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!