Belarakhatom a 4ohm-os hangfalba a 8-ohmos mélynyomót?
Megint csak megerősíthetem amit írt és köszönöm igazából ezek a sal típusú és fentázia nevű "dolgok" a mai tömeggyártás nagy termékei nem nevezhetőek hangszóróknak, sokat javíttattak velem mert tönkrementek, mivel hasonló teljesítményen voltak használva mint ami rá volt írva,ebőől is látszik a mminőség.
Igazából mint írtam is az orionokhoz nem igazán értek, nekem inkább a videoton hangfalak fekszenek jobban amit a mai napig megbecsülök,sok kis fiatal gyerkőc mainapig ha erősítőt hoz hozzám javíttatani megcsodálja a dc4018-asaimat és kérdezik:-Hány wattot tud ez az izé,
mire a válaszom-hát szerény 15 watt körül de ez olyan 150 watt hogy leszakítja a fejedről a hajat.Sok dobozt hallottam már nekem egyfajta hobbim lett és az életemmé vát a vidik gyűjtése, nagy sokasában sorakoznak itthon a hangfalak,még a jó régi szériából is viszont vannak köztük olyanok amelyek a mai csúcs kinai bömbölőket a fölbe tiporják .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!