40 eFt körüli áron melyik tabletnek van, jó minőségű kijelzője, jól látható, szép képe?
Kínából rendelni több szempontból is körülményes, de mégéri. :) Egyrészt ugye áfa terheli, így, ha megállítják a vámon, +27%. szerencsére a derék kínai eladók pár dolláros értéket írnak a csomagra, így általában simán megkapod a cuccot. Én egy Aurira II-t rendeltem.
A garancia is macerás, vissza kell küldened, ami kb 5ezer ft-ba kerül, de ők kicserélik (vagy javítják) és ingyen küldik a másikat. Pár hétbe beletelik, de sajnos itthon is ülnek rajta ennyit...
Az ips meg nálam alapkövetelmény és mivel te kiemelted, hogy számít a jó képminőség, én azt tanácsolom hogy ne vegyél tn-est, mert gagyibb. :/ Hamar torzul a kép a tabletet forgatva, fakóbbak a színek, nincs fekete. Szerintem egy ilyen eszköznél alapvető, hogy bárhonnan nézve jó legyen, hiszen forgatható, bárhogy tartható. De menj be egy MM-ba és nézegesd meg őket egymás mellett.
A legtöbb olcsó tabletben az van. Hát leírtam az előbb, hogy miben gyengébb. Színek, betekintési szög, stb. Ami nem mva, vagy ips, az mind tn.
Itt egy videó:
https://www.youtube.com/watch?v=DWXcNlh85Ps
Olyan monitorom van, mint a bal oldali (Dell u2311h)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!