Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Európában vásárolt müszaki...

Európában vásárolt müszaki cuccok (pl. Playstation, Hifitorony, erösítö) hogyan tudom Amerikában használni?

Figyelt kérdés

2013. febr. 6. 02:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

"Pedig en a Radioshackben vettem egyszer egy olyat, ami USA cuccot alakitott at UK cuccra."

Nagyon örülünk neki.

Csakhogy a kérdésben nem ez volt.

[link]

2013. febr. 8. 07:49
 12/14 A kérdező kommentje:

Most találtuk egy nagyon kis okos eladót,aki azt mondta,hogy vegyünk ilyen átalakítót,de ne gondoljuk,hogy ezzel éveken keresztül fogjuk tudni a (pl:) playstationunkat használni,ez csak egy ideiglenes megoldás...

Van vkinek ebben tapasztalata???

2013. febr. 11. 23:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Van.

Én kanadai vagyok.

A sógorom magyar, mindig visznek valamit, de nem ért hozzá.

Én meg villamossággal foglalkozom.

Én vettem neki hozzá a cuccokat amivel otthon üzemelteti és a mai napig problémamentes.

Az eladód csak menőzni akart. Nincs olyan hogy átmeneti megoldás.

Vagy működik, vagy nem.

2013. febr. 12. 13:00
 14/14 A kérdező kommentje:

Ha esetleg vki más is ebbe a helyzetbe kerülne,mint amibe én kerültem,akkor a megoldás: TOPOW ST-1000 Step Up/ Down Transformer (1000W)

110/120V-220V/240V, 220/240V-110/120V az ára: 62,50$ a B&H-ban (New York)

2013. ápr. 22. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!