Playstation 3 vagy Xbox360?
Nem tudom eldönteni!
Xbox: van barátom aki van xbox360 és játékok és lehet kölcsön kérni nekem.
Playstation: sok jó játékok!
Xbox, főleg, hogy haverodtól tudsz kölcsönkérni, PS3 exkluzívoktól én sem vagyok elragadtatva annyira, sokkal jobban bejön Xboxon a Gears of War széria.
Multiplatform játékokat(amik PC-re és mindkét konzolra jönnek) 90%-ban Xboxra írják, ebből kifolyólag Xbox360-on sokkal jobbak azok is.
Hát ez tényleg nehéz döntés de azt hiszem szétbontva könnyebb lesz.
Én is ugyanígy voltam először mikor odajutottam hogy becsatlakozzak ebbe a generációba a játékok világába és sokan az xbox360 ajánlották de végül PS3 vettem.
Igen az igaz hogy az xboxos portok jobban sikerültek mint a PS3 as de ez szerencsére elmúlt és mondhatom a PS3 javára fordult. Volt szerencsém egyik ismerősömnél kipróbálni a Battlefield 3 ULTRA settings en és azt kell hogy mondjam a PS3 textúrái voltak a közelébe a legjobban de ne felejtsük el hogy a PS3 nem skáláz 1080p re mint az xbox. szóval a multiplatform egy hosszú út után a PS3 mellé állt ez köszönhető az xbox gyenge hardverének.
A PS3 mondjuk "operációs rendszere" sokkal több mindenre használható mint az xbox rendszeré a másik hogy mindkettő el van látva egy internetes szolgáltatással : XBOX LIVE , Sony Entertainment Network. sajnos ebből is a PS3 jön ki jól mivel az ingyenes szolgáltatás ellenben az XBOX LIVE fizetős de a SEN (PSN) is előlehet fizetni de ezért cserébe ingyen játékokat , ma már blu ray filmekhez is szert tehetsz az előfizetéssel melyet addig használhatsz míg le nem jár az.
Exclusive játékok: xbox játékokkal is rengeteget játszottam barátomnál de nem csak én vagyok csalódott bennük viszont az xbox nál a FORZA és a Gears of Wars nál azért lehet csorgatni a nyálunk de a PS3 exclusive játékainak száma messze felül múlja az xboxot . A playstation re tervezett játékok már rég nem az xboxal versenyeznek hanem a PC vel és igen a PS3 erőssége ezeknél a játékoknál mutatkozik be köszönhetően a Blu Ray nek és a Stereoscopic 3D nél és a kifinomult DTS és Dolby Digital hangrendszernél melyet sajnos az xbox nem tud felülmúlni az egyszerű duplarétegű dvd vel és rég elfelejtett kékpiros szemüveges "3D" vel.
És igen az xbox ma már elhalkult játékok terén míg a PS3 olyan játékokat pakol elénk ami valljuk be lehengerlőek és látványban is a mai szintet hozzák.
végül a mozgásérzékelős rendszerek : MOVE és KINECT
ebből is a PS3 jön ki jól hiába a kinectet állítják be jónak el kell mondjam nem az. csak csalódni tudok benne a 2-3 másodperces csúszások a mozdulatok között, a ps2 szintre butított grafika és a gyenge felhozatal míg a MOVE ra szabott remek játékok pl FPS valami nagyon jó nekem van szerencsém 3D vel és MOVEal együtt játszani és ezt az xbox nem fogja verni szóval csak a PS3 tudom ajánlani de csak az exclusivokra , multiplatformal én is PC én játszok mivel azok PC re vannak optimalizálva.
"Igen az igaz hogy az xboxos portok jobban sikerültek mint a PS3 as de ez szerencsére elmúlt és mondhatom a PS3 javára fordult. Volt szerencsém egyik ismerősömnél kipróbálni a Battlefield 3 ULTRA settings en és azt kell hogy mondjam a PS3 textúrái voltak a közelébe a legjobban"
Sajnos ezek még nem múltak el,nem is fognak már ebben a generációban.Volt szerencsém látni mind a két nagy konzolos Battlefield 3-as játékot,az xbox360-nak élesebb textúrái,teltebb színei vannak,na meg a frame-rate is kevésbé esik le,mint ps3-on.(neten is lehet számos videót nézni erről)Persze ez a box jobb grafikai chip-jének is köszönhető egyrészt.Mindig az xbox az első fejlesztés/bemutatás nem hiába és ez már így is marad a következő generációig,ami nagyon úgy tűnik idén beköszönt.
A ps3 túl összetett hardvere miatt és gyengébb grafikus magja miatt nem pont olyanok a multiplatform játékok,amilyennek lennie kellene,de már ezen hibából tanulva a sony a következő konzoljánál már odafigyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!