PS3/XBox360 használt játékokkal lehet online játszani?
Sziasztok! Tudom nagyon troll kérdés, de akkor szeretnék biztos lenni benne. Nyáron tervezek venni vagy egy PS3-at, vagy egy XBox360-at újonnan, nem is flasheltetném illetve chippeltetném, mert végülis használtan egész megfizethetőek a játékok, és a 8000Ft live se túl dúrva évente.
De az a kérdésem, ha egyszer megvette valaki a játékot, használta online meg minden ami kell, akkor a dvd kulcsot, amennyiben van ilyen a konzoloknál, vagy akármilyen szériaszámot nem csatolta hozzá a profilhoz örökre mint pl. a steames játékoknál? Tehát teljes funkcióval használhatom a játékot, vagy csak a single részét?
Illetve ez az Online passos okosság csak EA játékoknál van, vagy csak ps3-on van, vagy xboxon is van, és akkor a live mellé még minden játékhoz fizetgetheted az új online passt?
Sok játéknál nem kell, viszont egyre több játéknál kell.
Online Pass-nak hívják, nem csak EA-s játékokhoz van (pl. Uncharted 3), és ha azt egy ember felhasználta akkor Store-ból kell venni újat (2-3 rongy), és akkor lehet már nem éri meg a használt játék.
Box-nál nem tudom ez hogy van, PS3-nál biztos amit fent írtam.
Itt a lista:
Nem olyan sok, nincs 20-30 játék, de sajnos egyre elterjedtebb.
Végül is nem akkora parasztság, persze a használtjátékpiaccal hatalmas kib.szás, de a kiadóknak semmi hasznuk a használt játék eladásokból, ugyanaz, mintha letöltenéd a játékot.
Így legalább ha használni akarod a multit és használtat veszel kapnak egy kis részesedést a játék árából, ha már full ingyen van a játékosoknak a multi.
Amúgy kicsit utánanéztem, boxra is ugyanúgy van online pass, pl. Dead Space 2:
Még ha boxra nem is lett volna akkor is ezt mondom, de így meg pláne, hogy PS3 jobban megéri.
Egyébként azért ez már a pofátlanság csúcsa...
Fizet az ember a konzolért, fizet az ember a játékaiért, fizet a Live-ért, aztán még fizessen online pass-t is, ha véletlenül használt játékot vesz...
Nevetséges.
Elmondom azokat a játékokat, amiket használtan vettem:
Call of Duty:Black ops|Call of duty 4:Modern Warfare|Godfather 2|Medal of Honor:Limited Edition.
Ezt mind Xbox 360-ra, és egyikhez se volt online pass. Az hogy mi van a Dead Space 2-vel, az nem jelenti, hogy az összes többi is ilyen.
???
Még csak néhány játéknél van így, de a legtöbbnél be fogják vezetni, xbox 360-on is, ahol így már 4szeresen fogsz fizetni, hogy játszhass...
Nekem pl a BF3 is ilyen.
Senki nem is írta, hogy az összeshez van.
Az, hogy a DS2-re van csak azt mutatja, hogy akkor boxon is azokhoz a játékokhoz adnak pass-t, mint PS3-ra.
Köszi mindenkinek. Hát ja végülis érthető mindkét oldalról, a játékpiacnak szar a használtjáték, a vevőknek meg méregdrága az újjáték.
És köszönöm, azt hiszem elgondolkozom a PS3-mon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!