Európában vásárolt müszaki cuccok (pl. Playstation, Hifitorony, erösítö) hogyan tudom Amerikában használni?
Nem feltetlenul kell transzformator.
Ha megnezed a keszulekek hatuljat, vagy az aksi aljat, ott ha ra van irva valami ilyesmi:
50/60Hz 110/240 V,
akkor azt hasznalhatod az USAban es Eu-ban is. Egyedul az aljzatot kell atalakitani, amit olcso (2-3 dodo) muanyag izevel meg tudsz oldani:
Meg a hajsuto vasam is 'inteligens' es tudom hasznalni mindket orszagban, csak a muanyag dugaszt viszem magammal mindig.
"(pl. Playstation, Hifitorony, erösítö)"
A kérdésre kell válaszolni.
A kérdésben szereplő cuccok egyike se olyan intelligens mint a hajsütőd.
A kerdesre valaszoltam okoska!
A mi erositonk (Sony) van olyan inteligens mint a hajsutom. Csak mivel nincs ra szuksegem napi szinten, nem fogom magammal cipelni Magyarorszagra, amikor latogatni megyek, meg minek is vinnem :)
De ha Mo-n akarnam hasznalni, akkor bizony csak a muanyag mutyurre lenne szuksegem...
Meg kell nezni az elektronikai eszkozon/toltojen levo irast!
Az átalakítóval használhatja amerikai készülékeit
az európai 220 V-os hálózatban.--- nekem pont az ellenkezöjere lenne szüksegem. Vannak ötleteitek???
Pedig en a Radioshackben vettem egyszer egy olyat, ami USA cuccot alakitott at UK cuccra. Nem is hasznaltam, ugyhogy utazas utan vissza is vittem ;)
Fry's electronicban biztos lesz, vagy rendelj eBayrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!