Milyen TV-t vegyek? LED vagy LCD? Milyen márka?
Figyelt kérdés
Adott a probléma: vettem egy 107 cm-es full hd-s LG 42LS5600 típusú tvt, szép és jó volt, de 2 hónap után jöttek a hibái, recsegős hang, itt ott kiégett a led, felhősödés, visszaküldtem garanciálisan, "megcsinálták" visszaküldték, 3 hét múlva ugyanazok a hibák jöttek elő. visszaküldtem, visszakaptam pénzt, kérdés hogy ezek után MILYEN tv-t vásároljak. LG semmikép sem jöhet szóba!2013. jan. 24. 19:30
1/10 anonim válasza:
Sony LED-del nem fogsz rosszul járni, kicsit drágább, mint a többi márka, de jobb is.
2/10 A kérdező kommentje:
hajlok a sony márka felé, csak engem az érdekelne hogy melyik az a márka amit nem kell havonta vinni szervizbe mert esetleg hibás, vagy kiégett benne a led...
többnyire játékkonzolhoz kellene a tv.
2013. jan. 24. 22:22
3/10 anonim válasza:
Én is a sony-t ajánlom,még nem csalódtam benne
4/10 A kérdező kommentje:
Mai nap vásároltam egy samsungot beüzemelés után vittem is vissza már kivolt égve itt ott a led. Aztán most egy philipsel probalkoztam hát az sem jött össze.....
2013. jan. 28. 17:16
5/10 anonim válasza:
Mért nem hallgattál ránk. Vegyél SONY-t!
6/10 anonim válasza:
Mindegyik tv-t ugyanabban a boltban vetted? Mert lehet hogy ők vertek át,érdekes hogy mindegyik tv hibás.
7/10 A kérdező kommentje:
Samsungot euronicsban, a philipset a mediamarktban. Beüzemelés után mind a 2 tv képernyője mintha kiütéses lett volna, bár a leirásban az szerepel hog ez gyártás során is észlelték ez nem hiba. Hát ha az állandó fekete pontok nem hibák akkor nem tudom mi..
2013. jan. 28. 21:06
8/10 anonim válasza:
Szerintem is hiba. Nagyon idegesítő tud lenni egy pixelhiba is. Telefonom volt ilyen.
9/10 anonim válasza:
Ja és ez nem a ledek hibája. Led tv-ben is lcd panel van, a led csak a háttérvilágítást szolgálja.
10/10 A kérdező kommentje:
végül is visszavittem a philips-et egyből kivették bekapcsolták mutattam hol a hiba. próbálták ujjkopogtatós módszerrel eltüntetni, de nem ment nekik, aztán lepapírozták kicserélték egy újra. hazahoztam, a leírtak alapján üzemeltem be, vártam míg felveszi a szobahőmérsékletet a tv és csak ezután helyeztem áram alá. ugyanis elfelejtik mondani hogy ilyen hidegbe vagy 5 fok alatt így kell beüzemelni mert ha nem ez is okozhat hibát. nos ezen a tvn is találtam egy zöld foltot de ez annyiba jobb hogy legalább nem mindig látszik mert felveszi az adott háttér színét. ennyit meg elviselek :)
2013. jan. 29. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!