Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen fényképezőgépet vegyek?

Milyen fényképezőgépet vegyek?

Figyelt kérdés
Még nem volt komolyabb gépem, de most érlelődök a Nikon és a Canon gépek között. 14 évesen még fingom sincs, hogy melyik mire képes, milyen teljesítményeket nyújtanak, szóval ebben a fényképezős témában nagyon zöldfülű vagyok. A tanácsaitokat, tippeiteket szeretném kérni, hogy melyik mire ajánlott és, hogy egy komolyabb, profibb gépet milyen árban kaphatok meg (Németo.-ban is lehetőségem lenne megvenni, ott jobbak az árak?)? Még nem volt ilyen gépem, de szeretnék venni egyet, hogy jobb minőségű képeket is készíthessek végre.

2013. jan. 2. 11:48
 1/10 anonim válasza:
Samsung Galaxy Camera is egy eég jó gép.. :) / Nikon
2013. jan. 2. 11:49
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi, de kifejtenétek? :D a Samsung Galaxy Camera nem igazán tetszik..
2013. jan. 2. 12:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Mennyid van rá? Pro gépek félmilliónál kezdődnek... szerintem neked egy nagyon nagyon kezdő gép is megteszi :) az is 100e-től kezdődik.
2013. jan. 2. 17:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Canon HS sorozat elég jó, és nem olyan drága.

[link]

2013. jan. 2. 19:00
 5/10 anonim ***** válasza:
NIKON vagyook!
2013. jan. 2. 19:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Jaja nm kell nekem profi, csak szeretnem h legyen mar egy komolyabb gepem. Hat olyan 100-150 ezerre gondoltam, gondolom azert mar lehet kapni. Varom meg a valaszaitokat, koszonom az eddigieket is persze. Van esetleg valami konkret fenykepezogep, amit ajanlanatok egy kezdonek?
2013. jan. 2. 23:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Pl. [link] Ezzel a géppel már nagyon sok mindent le tudsz fényképezni. És ha komolyabban is megismerkedsz a fotózás rejtelmeivel, ott lesznek a manuális beállítások, A tömörítetlen képformátum stb. De egyelőre ezek nem számítanak. A linkelt masina nagyon jó kis cucc, és ha a "Csomagok"-ra kattintasz, találsz egy olyat, amiben van a gép, akkumulátorok, töltő, táska. Nos, ezt javaslom, minden benne van, ami kell. :-) Illetve egy nem, a memóriakártya. Ebből egy minimum 4 gigabájtosat vegyél, de az sem baj, ha nagyobb. :-) A lényeg, hogy minél nagyobb legyen az írási/olvasási sebessége, ami például ennél [link] 30mb/másodperc, ez jó, ilyet keress (rá van írva a kártyára).

Sok szerencsét! :-)

2013. jan. 3. 00:27
 8/10 A kérdező kommentje:

:) köszi szépen, nem rossz! szóval ha bármilyet is veszek, érdemes netről rendelni? mert az a baj, hogy én Erdélyben élek, és nem tudom, hogy megéri-e postaköltséggel stb. együtt.

Amúgy az írási/olvasási sebességnek mi a jelentősége? (biztos hülye kérdés XD)

UI.: Nem tudtok véletlenül egy honlapot, ahol elolvashatnám a fényképezés/fényképezőgépek kezdési tippeit, tanácsokat, bevezetést? Jó lenne, ha tudnék egy néhány ilyen alap dolgot, ami jól jöhet az ilyen gépek használatánál.

2013. jan. 3. 11:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Nikon d3100.

Ez 125.000ft. A canon legkisebb gépéhez képest jobb.

2013. jan. 3. 22:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Amíg hivatalos oldalról rendelsz, biztosan nem lesz gond.

A pixinfo.com-ot ajánlom, egyedülálló oldal magyar nyelven.

2013. jan. 4. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!