Milyen külső merevlemezt vegyek filmek tárolására?
Külső merevlemez vásárlása előtt állok és olyan sok féle van , hogy nem tudok választani. Full HD-s (és 3D-s) filmeket tárolnék rajta és persze erről is játszanám le őket Samsung TV-től. Ti milyet választanátok? Melyik márka vagy melyik típus jó? ja és 1TB-osra gondoltam.
A válaszokat előre is köszönöm :)
Markaneveket nem tudok javasolni, de en mindig azt nezem, hogy minel nagyobb legyen (2TB) es minel gyorsabb, a meret, marmint hogy akkora mint egy tegla vagy egy lexikon az filmeknel nalam nem szamit, mert a fiokban elfer.
De peldaul amire a biztonsagi mentest csinalom (WD Passport), az kis usb-s es akkora mint egy szelet kenyer, amit konnyu elrejteni (vagy vesz eseten berakom a zsebembe es viszem), viszont nagyon lassu, vagyis a mentest akar fel oraig is csinalja.
A filmeket viszont a 2TB-ra percek alatt masolja (Fantom Drives).
Hidd el nekem, tarhelybol sosem eleg, mint ahogy elembol sincs sose eleg :)
Foleg ha HD filmeket akarsz tarolni rajta. Nem tudom milyen formatumban dolgozol (mi egy az egyben, iso-kent masoljuk oket, kulonben mit er a HD minoseg?) es egy film 30-40 giga (1 TB kb. 25-30 film).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!