A 3d tv-vel működnek a külső hdd-k? Vagy ha nagyobb pendrive-ot veszek azzal is tudom majd nézni a letöltött 3d-s filmeket?
Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 18:58
11/19 anonim válasza:
Nálam eddig mindent vitt amit próbáltam: avi, mp4, flv, wmv, mkv
12/19 anonim válasza:
Nálam pont fordítva van. A gép van a routeren, a tv a wifiről megy, nincs összekötve semmivel.:))
13/19 A kérdező kommentje:
azt mi valamiért nem tudtuk úgy összehozni :) és nálad akkor hogy történik ha 1 filmet akarsz elinditani?
mert minálunk jobb click van a filmen, és lesz egy olyan hogy "lejátszás ezzel ---> és a tv neve"
2013. jan. 21. 21:16
14/19 anonim válasza:
Igen úgy is müxik, de nem minden fájlnál jelenik meg, hogy lejátszás ezzel. Ezt szedd le innen, [link] és meglátod szuperül fog működni. Direkt ehhez találták ki a programot, ami magyar nyelvű.:) Telepítsd ezt a programot, és nem fogod megbánni. Azelőtt én is a Te módszeredet használtam, de mint mondtam, nem minden fájlt tudtam vele átküldeni a tv-re.
15/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! és akkor a kábelt is cseréljem fel ugy ahogy nálad van? :)
2013. jan. 21. 21:28
16/19 anonim válasza:
Egy próbát megér. De először így is kipróbálhatod. Annyira azért nem értek hozzá, nekem is segítettek.:) A progi meg nálam annyira bevált, hogy könnyeztem az örömtől.:)
17/19 A kérdező kommentje:
Rendben. neki is látok :) a tv-n fenn van ez az alkalmazás... akkor a gépre is telepitem :) köszi :)
2013. jan. 21. 21:34
18/19 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszii!!! sikerült, megcsináltunk és istenkirályul működik :D :)))
2013. jan. 21. 21:54
19/19 anonim válasza:
Örülök neki, akkor most mindent visz? Zökkenőmentes a dolog?:) Végül meg kellett cserélni a wifit? Jó szórakozást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!