Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek a gagyi...

Bitangjó kérdése:

Mi a véleményetek a gagyi Beats by Dr. Dre fejhallgatókról?

Figyelt kérdés
Nézegettem vaterán meg más oldalakon is és láttam 17ezerért Beats by Dr Dre Pro fejhallgatót (ami ugye eredetibe 110rugó körül van) és arra lennék kíváncsi, h mennyire gagyi? Azt tudom h meg se közelíti az eredetit, de az árához képest milyen?

2013. jan. 20. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:
25-ért kapsz már olyan fejhallgatót, ami köröket ver az EREDETI Beats fejhallgatókra, akkor miért akarsz 17-ért egy hulladékot venni, ami még egy Skullcandy-nél is rosszabb?
2013. jan. 20. 13:43
 2/5 A kérdező kommentje:
A skullcandy nekem nagyon nem jön be ezekkel a szines sz@rokkal meg ilyenek a Beats by Dr. Dre PRO és a Detox meg tetszik, de nincs rá 100rugóm sajna. A fejhallgatókhoz meg nem értek, ezért is tettem fel itt a kérdést. Eddig mindenhez a gyári fülest használtam, ezért is gondoltam, h a gagyi Dr. Dre cucc is megfelelne az igényeimnek. De szivesen fogadok bármilyen tanácsot, javaslatot, ajánlatot max 15ezerig. Többet nem nagyon szeretnék rászánni.
2013. jan. 20. 13:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nem értesz hozzá akkor minek akarsz 15 rongyot költeni rá?

5-6 ezer között van Maxell Retro DJ vagy Maxell Audio Wild, még ennek is nagy a tudása ahhoz képest amit te vettél volna.

2013. jan. 20. 17:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel itt a kérdésem, mert nem értek hozzá és azért pont a Dr. Dre fülest kérdeztem mert az tetszik.
2013. jan. 20. 19:31
 5/5 A kérdező kommentje:
A Maxell Audio Wild nagyon bejön. Esetleh hasonló árban, hasonló stílusú fejhallgatókat tudnál még mutatni?
2013. jan. 20. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!