Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri a t-home-nál most 24....

Megéri a t-home-nál most 24. 000 Ft-ért kapható "Samsung Galaxy Tab2 7. 0 WiFi" készüléket megvenni? Úgy értem megéri az árát, vagy egy gagyi készülékről van szó?

Figyelt kérdés

Most 24*900 Ft-ért (~24.000 Ft-ért) lehet egy Samsung Galaxy Tab2 7.0 WiFi készüléket kapni. Néhány jellemzője: PLS TFT LCD kijelző, 1024 x 600 (WSVGA) kijelző felbontás, 7" képernyő méret.

Netezni és filmnézésre, fényképek megtekintésére szeretném használni.

Részletek:

www.samsung.com/hu/consumer/mobile-phone/mobile-phones/tablet/GT-P3110TSEXEH

és

[link]

Köszönöm.

#Samsung #T-Home #téblagép
2013. jan. 5. 19:05
 1/2 roli vok csá csá válasza:
Én most rendeltem meg nemrég kedden hozzák de am ott a thome-nál írja hogy egy samsung galaxy tab2 p3110-eset adnak és írja ott az adatait ezek: proci 1ghz 2mag 7" kijelző stb nézz utána
2013. febr. 10. 20:28
 2/2 roli vok csá csá válasza:
Mennyrá a részletek és vásárlásra ott meg a további információk a gyártó oldalán
2013. febr. 10. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!