Xbox 360 slim vagy ps3 slim?
Figyelt kérdés
Most adtam el a fat xbox 360 am vegyek slimet vagy ps3 anNyival jobb?a box hoz van vga kabelem a ps3 hoz vennem kéne és amin jatszok:fifa 13 ,pes 13,nfs-k, assasin creed ek, és ilyensmik.2013. jan. 19. 14:59
1/17 anonim válasza:
Minek adtad el a boxot, ha utána megint azt akarsz venni??
Semmi értelme...
2/17 anonim válasza:
Slimen is azok a játékok mennek mint a faton...
3/17 A kérdező kommentje:
2008 ba vettem inkább tuladtam rajta mielőtt bekrepal
2013. jan. 19. 15:30
4/17 anonim válasza:
Ki mondta, hogy PS3 annyival jobb? Én személy szerint PS párti vagyok, de mint tudjuk ez örök kérdés itt GYK-n, és soha nem lesz rá válasz. Ha Neked bejött a 360, akkor minek váltanál(nem értek hozzá, mint írtam PS párti vagyok, de olyan nagy változások nem lehetnek a fat-hez képest, amik a fenti játékok nyújtotta élményt befolyásolnák), ha szeretnéd kipróbálni, hogy jobban bejön-e a PS, akkor azt.
5/17 A kérdező kommentje:
Kösz a valaszokat!
2013. jan. 19. 15:39
6/17 anonim válasza:
ps3
pro: blueray lejátszó így akár full HD kép
ingyenes multi
kontra: kevesebb rá a játék mint a box-ra
csak ketten tudnak egy gépről játszani
xbox360
pro: sok játék
kinect (persze ott a move szett is de a kinect szerintem jobb)
kontra: pénzes multi
csak HD ready felbontás
rengeteg meghibásodás
én személy szerint a box-ot ajánlom, de ez tőled függ.
7/17 anonim válasza:
Mi négyen szoktunk játszani ps-en...
8/17 anonim válasza:
hogy érted h csak HD ready? az xboxnál
Van 1084p is
10/17 anonim válasza:
6. vagyok
én úgy tudom hogy csak 720p-t tud, de lehet hogy rosszul tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!