Playstation 2-re milyen játékokat lehet letölteni ami teljes képernyőn megy?
Letöltöttem 3 játékot is,de nem a teljes képernyőn jeleniti meg őket!! Már kárba ment 3 DVD lemezem. Mit jelent az, hogy: NTSC és PAL??? Ha jól tudom a PAL az az eredeti nem??
Meg amit utoljára szedtem ahoz nem volt odaírva egyiksem és azse jó!! Valaki tudna segíteni előre is köszi!
PAL nem azt jelenti, hogy eredeti.
NTSC és PAL a videó típusa (???), de inkább keress rá wikipédián.
PAL meg NTSC az valami tévé kódolási cucc, szóval teljesen mindegy milyet töltesz le, ha a tévéd mindkettőt meg tudja jeleníteni. Van amelyik tévé csak a PAL-t tudja. De semmi köze az eredetiséghez.
Amúgy nem nagyon értem mi a gondod, minden játék teljes képernyős nálam... van vagy 200 játékom. Nem lehet hogy valami rosszul van beállítva? Milyen játékokat szedtél le?
Hali! Szóval az a gonnd, hogy van pár játék amit kiírtam, de nemjó! Ezek torrentes játékok, de már nem nagyon akarok több dvd lemezt kidobni. Csatolok képet, hogy lásd mi is a gonnd!
Na ez a Max payne 1 és ezt haverom írta, nekem azt mondta azért ilyen, mert PC-ről lett ps2-re írva! Mondom az jó...:S most ebből mi igaz azt nemtom. De a lényeg, hogy töltöttem torrentről, kiírtam és azok is ugyan ilyenek voltak!! Sött a medal of honor mégroszabb volt!! Most akkor itt mi a hiba????? A beállítással kapcsolatban meg, hogy mit kell állítani?? A tv-n szinte semmit sem lehet a ps-en meg nincs is mit! (MÉG A JÁTÉBAN SEM LEHETETT!!)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!