Playstation 2-re milyen játékokat lehet letölteni ami teljes képernyőn megy?

Figyelt kérdés

Letöltöttem 3 játékot is,de nem a teljes képernyőn jeleniti meg őket!! Már kárba ment 3 DVD lemezem. Mit jelent az, hogy: NTSC és PAL??? Ha jól tudom a PAL az az eredeti nem??

Meg amit utoljára szedtem ahoz nem volt odaírva egyiksem és azse jó!! Valaki tudna segíteni előre is köszi!

2009. aug. 30. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:

PAL nem azt jelenti, hogy eredeti.

NTSC és PAL a videó típusa (???), de inkább keress rá wikipédián.

2009. aug. 30. 13:51
 2/5 anonim ***** válasza:

PAL meg NTSC az valami tévé kódolási cucc, szóval teljesen mindegy milyet töltesz le, ha a tévéd mindkettőt meg tudja jeleníteni. Van amelyik tévé csak a PAL-t tudja. De semmi köze az eredetiséghez.

Amúgy nem nagyon értem mi a gondod, minden játék teljes képernyős nálam... van vagy 200 játékom. Nem lehet hogy valami rosszul van beállítva? Milyen játékokat szedtél le?

2009. okt. 29. 13:14
 3/5 A kérdező kommentje:

Hali! Szóval az a gonnd, hogy van pár játék amit kiírtam, de nemjó! Ezek torrentes játékok, de már nem nagyon akarok több dvd lemezt kidobni. Csatolok képet, hogy lásd mi is a gonnd!

Na ez a Max payne 1 és ezt haverom írta, nekem azt mondta azért ilyen, mert PC-ről lett ps2-re írva! Mondom az jó...:S most ebből mi igaz azt nemtom. De a lényeg, hogy töltöttem torrentről, kiírtam és azok is ugyan ilyenek voltak!! Sött a medal of honor mégroszabb volt!! Most akkor itt mi a hiba????? A beállítással kapcsolatban meg, hogy mit kell állítani?? A tv-n szinte semmit sem lehet a ps-en meg nincs is mit! (MÉG A JÁTÉBAN SEM LEHETETT!!)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. okt. 29. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezen sajnos nem tudsz változtatni. A tv képernyőjének nem megfelelő az aránya, szerintem ez lehet a gáz!
2009. okt. 29. 18:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem!! És akkor most mit csináljak?? :S
2009. okt. 29. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!