Playstation 3 gépemhez vettem a neten egy jailbreak-et. Nem nagyon vágom a működését. Aki jártas benne kisegítene, hogy a netről letöltött játékokat, hogyan viszi, mit kell csinálni? PS3 Move-os játékokkal van már valakinek valamilyen tapasztalata?
Nem értem azt az embert, aki ps3-on akar warezolni.
Arra ott az xbox, erre találták ki.
Akkor tudod venni használtan, 4-5 ezerért már az 1 éves blockbustereket lehet megvenni.
Jó, nem azt mondom, hogy mindenki vegyen játékot, de előre tudhattad, hogyha ps3-at veszel, ott eredetizni kell.
Oké, most feltörték, de a warez mindig is az xbox "előnye" lesz, ps3-on tesznek ellene valamit, és mindig is bonyolult lesz.
Én a te helyedben nem tettem volna!
Állítólag már van egy erősebb törés PS3-ra, amit a Sony már nem tud kiütni!
Én is arra várok, utána veszek egyet!
Először én is eredetit vettem, de aztán elolvasva egy cikket (mennyit kapnak a fejlesztők egy 10-12000 Ft-os játékból?) kiábrándult a hitem!
(Csak ami minőségi, az jön ide full bontatlanul...)
19:16
Igaz, az állam meg a kiadó kaszál a legtöbbet, és csak 3 fontot kapnak a fejlesztők (bár ez nemtom, hogy a first party stúdióknál vagy a third party-nál, szerintem a first többet kap), de ha nem veszel, akkor meg 0-t.
És ha vesszük az MGS4-et, amiből több, mint 5 millió darab kelt el, akkor Hideo bácsi csapata is kaszált 15 milliónál is több fontot, azaz több, mint 5 milliárd forintot.
Igaz, hogy ez az 5 milliárd HUF a kiadó+állambácsi 60+ milliárdos bevételéhez képest lóf*sz, pedig semmit sem csináltak, de azért 5 milliárd akkor sem rossz.
Ha meg tényleg csak az miatt nem akarsz játékot venni, mert az állam meg a kiadók ennyire zsidók, akkor töltsd le, és utalj pénzt magának a fejlesztőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!