Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Playstation 3 gépemhez vettem...

Playstation 3 gépemhez vettem a neten egy jailbreak-et. Nem nagyon vágom a működését. Aki jártas benne kisegítene, hogy a netről letöltött játékokat, hogyan viszi, mit kell csinálni? PS3 Move-os játékokkal van már valakinek valamilyen tapasztalata?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, hogyan kell feltelepíteni, milyen verzióhoz jó. Engem a multi nem nagyon érdekel, csak hogy netre feltöltött játékokat, hogyan indítsam el. Ezzel az új PS3 Move kiegészítővel van valakinek valamilyen tapasztalata. Jailbreakkel viszi az Amerikai játékokat is. Válaszát elére is mindenkinek köszönöm.
2011. jan. 12. 01:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Rendben hogy állambácsi meg mindenki lenyúlja a lóvét, de azért mi "Nyugat-Ázsiában" csak lophatunk, ha a kormány is erre oktat minket. Amcsi meg a "Nyugat-európai" megveszi eredetibe. Ugyan olyan mint az mp3 vagy a film letöltés. Mindenki utalhatna a készítőnek, de nem teszi. Magyar ember azt szereti ami ingyen van. Nem értem, ha ps3-al játszok tört játékon az miért rosszabb mint (általános példa) pl: te torrentről leszedett win7 oprendszeren játszol szintén leszedett és feltört COD4-el és közben kedven zenéidet hallgatod amit szintén leszdtél. Nem értem a logikát.
2011. jan. 16. 14:35
 12/13 anonim ***** válasza:

A választ mindenkinek magában kell megkeresnie!

Nekem nem lenne tiszta a lelkiismeretem, ha egy nagyon jó, minőségi, általam "örök gyöngyszemként" megítélt játékért nem adom ki az árát (ami viszont semmitmondó, azt nem sajnálom)!

Nem tudom, miért hozzák ide a zenét, meg a filmet, az más tészta szerintem! :D

(Ok, hogy letöltöd, de egy zene/film nem 12000, meg nem 8-10 órás - ráadásul ezeket kifizetheted más módon is (hadd ne soroljam fel!), míg a játékot nem igazán)!

Tehát ne kezdjünk ilyen, majdnem a végtelenségig húzható témát, mert felesleges!

Mindenki eldönti magának, mi a jó?

Lehet egyébként utalni a fejlesztőknek vagy csak poénból írtad?

Mert akkor inkább nekik utalom a 10000-et, mint az államnak!

A cikk:

[link]

2011. jan. 17. 21:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is PSC-n olvastam, azért írtam a 3 fontot meg mindent.

Amúgy komolyan írtam az utalást, de nem hiszem, hogy sok helyen lenne, pl. Naughty Dog honlapján nem találtam semmilyen adakozáshoz kapcsolódó dolgot.

2011. jan. 17. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!