Playstation 3 gépemhez vettem a neten egy jailbreak-et. Nem nagyon vágom a működését. Aki jártas benne kisegítene, hogy a netről letöltött játékokat, hogyan viszi, mit kell csinálni? PS3 Move-os játékokkal van már valakinek valamilyen tapasztalata?
A választ mindenkinek magában kell megkeresnie!
Nekem nem lenne tiszta a lelkiismeretem, ha egy nagyon jó, minőségi, általam "örök gyöngyszemként" megítélt játékért nem adom ki az árát (ami viszont semmitmondó, azt nem sajnálom)!
Nem tudom, miért hozzák ide a zenét, meg a filmet, az más tészta szerintem! :D
(Ok, hogy letöltöd, de egy zene/film nem 12000, meg nem 8-10 órás - ráadásul ezeket kifizetheted más módon is (hadd ne soroljam fel!), míg a játékot nem igazán)!
Tehát ne kezdjünk ilyen, majdnem a végtelenségig húzható témát, mert felesleges!
Mindenki eldönti magának, mi a jó?
Lehet egyébként utalni a fejlesztőknek vagy csak poénból írtad?
Mert akkor inkább nekik utalom a 10000-et, mint az államnak!
A cikk:
Én is PSC-n olvastam, azért írtam a 3 fontot meg mindent.
Amúgy komolyan írtam az utalást, de nem hiszem, hogy sok helyen lenne, pl. Naughty Dog honlapján nem találtam semmilyen adakozáshoz kapcsolódó dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!