Playstation 3 tudja futtatni a PS2-es játékokat? (eredetit)
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 15:04
1/7 anonim válasza:
Csak a régebbi fat verziók, de ha véletlen vennél fat-et, 60 gigásat semmiképp, azok elég nagy arányban halnak meg.
2/7 anonim válasza:
Föleg hogy pont a 60 Gb-os verziók játszák le a PS2-es játékokat! : D
3/7 A kérdező kommentje:
slim 160-as lenne, de akkor mindegy.
2011. máj. 24. 23:17
4/7 anonim válasza:
nem értem miért nem tudták volna megoldani hogy a PS3 futtassa a PS2-es játékokat...így megmaradnának a régi játékok és el tudnám adni a ps2-t :D
5/7 anonim válasza:
Elozo:
Mivel akkor egy konkret PS2-t kene beepiteni (a 60 gigas fat eseteben is ez tortent, gondolom ez is az oka hogy az egy eleg gyakran meghibasodo sorozat lett), es a Sonynak nem erne meg kicsit sem (meg ha attol eltekintunk, hogy dragabb lenne a ps3 gyartasa, de a PS2 meg mindig eleg jol fogy, evi 6-7 milliok siman elmennek, ami azert bevetel)
6/7 anonim válasza:
Utólsó válaszoló rosszul tudod nincs beleépítve PS2! XD
Ezt a Sony azért csinálta mert még ment rendesen a PS2-es ipar és jobban megérte nekik ha külön megveszik az emberek a külön PS2-es gépeket is!
7/7 anonim válasza:
Akkor engem atvertek, valahol egy megbizhato oldalon (bar csak kommentbe) olvastam, hogy bizonyos extra hardverek vannak beepitve.
De abba viszont igazam volt, hogy miert is szuntettek ezt meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!