Xbox 360 premiumot érdemes venni?
Figyelt kérdés
Most találtam egy jó árban lévő xboxot, csak régi, 2006os, de azt állítja soha nem volt ledes problémája. Grafikája és a teljesítménye ugyanolyan mint a SLIM-é? A képe is olyan? Van benne hdmi vagy VGA kép? Nincs rajta semmilyen beszerelt hűtés, mennyire jelenthet ez gondot?2013. jan. 14. 22:01
21/21 anonim válasza:
Csak SLIM-et vegyél.
Egyébként nekem is eredeti konzolom van és havi 1-2 használt játék belefér, utána el lehet adni. De ha lenne lehetőségem lehet én is váltanék RGH-ra. És akkor a kevésbé jó játékokat is kitudnám próbálni ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!