Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360 premiumot érdemes venni?

Xbox 360 premiumot érdemes venni?

Figyelt kérdés
Most találtam egy jó árban lévő xboxot, csak régi, 2006os, de azt állítja soha nem volt ledes problémája. Grafikája és a teljesítménye ugyanolyan mint a SLIM-é? A képe is olyan? Van benne hdmi vagy VGA kép? Nincs rajta semmilyen beszerelt hűtés, mennyire jelenthet ez gondot?

2013. jan. 14. 22:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Neked lehet nem csökkenti ,de a normális embereknek igen, náne multi egy konzolon, játék patchek?! ez hülyeség

Vegyen PC-t akkor, arra könnyebb kalózkodni.

45 így is sok érte 6 éves régi, könnyen előjöhet a 3 LED.

Az új 4gb-os slim 45, a 250gb-os meg 55 körül.

2013. jan. 15. 12:41
 12/21 anonim ***** válasza:

Még 1 okos.

Miért csökkentené az árát ha nem kell neki drága játékokat vásárolni hozzá? Ez egy plusz dolog inkább. Nem nyugaton élünk ahol nem fáj a játék ára. Habár ott is ugyanúgy elterjedt mint itt.

2013. jan. 15. 12:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha fáj a játék ára, nem kell konzolt venni, nem kötelez rá senki.
2013. jan. 15. 13:05
 14/21 anonim ***** válasza:
És aki megcsináltassa hogy ne is kelljen az hülye?
2013. jan. 15. 13:13
 15/21 anonim ***** válasza:
Te minden xboxos témán megjelensz(csak nem tudom minek) és osztod az észt hogy vegyen eredetit meg,hogy ne flasheltesse rghza. Fáj az neked ha valaki nem játékokra veri el a pénzét?
2013. jan. 15. 13:15
 16/21 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 15. válaszolóval.

RGH-san 6 éves konzolt végkép ne vegyél, golemkonzol.hu itt találsz alapból rgh-sat meg flasheltet +15-20 ezer forint és 6 évig biztos menni fog,meg ráadásul láttam itt egy kérdést hogy valaki átcsesztek úgy hogy 120 gb-osat mondott a hirdetésfeladója apródon,ráadásul a fehérre mondta amiből 20 gb-os példány van,működik,és nem világított a lámpa.

A kérdés feltevője megvette 35-ért flashel,és nem indul.

Rácseszett.

Inkább újat vegyél!

2013. jan. 15. 13:32
 17/21 anonim ***** válasza:

Az nem hülye, az egy mocskos tolvaj.

És igen fáj, csak úgy görcsöl a pici szivem miattatok.

2013. jan. 15. 13:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Benne vagy a microsoftban és kevesebb jutalékot kapsz vagy miért stresszel ez téged ennyire?
2013. jan. 15. 13:44
 19/21 anonim ***** válasza:

Most szerinted a Microsoft foglalkozik vele nagyon?

Nem hiszem hogy megterheli őket...

TFH (Tegyük fel hogy) : havi 300 millió magyar forintot keresnek,abból 150-200 millió elmegy a munkásokra,meg minden másra,azt meg megtartja.

Szerinted ez nekik számít?

2013. jan. 15. 13:51
 20/21 anonim ***** válasza:

Látom beindultatok.

Nem okoskodok, csak azt írtam, hogy egy "normális"(nem azt mondom, hogy hülye aki RGH-sat vesz) embernek csökkenti, azt is leírtam miért: multiplayer és patchek, valamint letölthető tartalmak.

De akkor azt írom, hogy inkább a vaterán és egyéb helyeken nézelődjön a kérdező új Slim RGH-s konzol után azzal nem igen fogja beszívni, nem úgy mint egy 6 éves géppel, amit ki tudja hogyan használtak.

Való igaz Mo-n nem mindenkinek van pénze játékokra, nekem sem, de nincs feltört konzolom, csupán szelektálok és csak azt veszem meg amibe sok játékórát látok, ami úgymond megéri az árát, ami számomra érdekes és csak akkor ha megvan az anyagi háttér, jó mondjuk én nem tudok napi 8 órát a TV előtt játszani, lehet ez a titkom, 1-1 játékkal sokáig elvagyok.

2013. jan. 15. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!