Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Volt már valakinek gondja a...

EagleHUN kérdése:

Volt már valakinek gondja a Fujifilm Finepix S1600 -as fényképezőgép vakujával?

Figyelt kérdés

Ha igen legyen szíves írja meg mi volt a gond.

Nem rég vettem használtan de idén Márciusig érvényes garanciával. Átvételkor még működött a vaku, most meg már nem.

Nem hinném hogy mi lennénk a "hülyék", de ha valaki tud valamit erről hogy ez a gép miért nem vakuzhat, akkor legyen szíves írja meg. Már sok beállítást próbáltunk és a használatit is alaposan átnéztük.

2013. jan. 13. 16:33
 1/4 anonim válasza:

Szia!

Nem csak véletlenül letiltotta valaki a vakut?Sok bajuk nem szokott lenni!Mióta nem működik,nem lett elejtve vagy valami nem érhette a gépet?

2013. jan. 18. 14:47
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem találtunk olyan funkciót hogy letiltás, sőt a vaku bekapcsolása ezen a tapuson mechanikusan történik, mert egyszerűen egy mechanikus gomb megnyomásával rugósan fölpattan és ezt beérzékeli, és ezzel nincs is gond kitette az ikont hogy vaku aktív lett. Ha deaktiválni kell egyszerűen lenyomod és vissza kattan a helyére.

A softwaret ki is reseteltük, azt megtaláltam a funkciók közt. Az sem segített.

Csak egyszerűen nem süti el, kiteszi az ikont hogy vakuzni fog, de nem történik meg a kép meg jó sötét lesz.

Most hétfőn beadtam garanciáztatni már, mert Márciusban fog lejárni róla, szóval minél előbb be kellett vinnem.

2 hét a minimum mire mondanak majd valamit rá.

2013. jan. 18. 19:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Garanciában megjavították 2 hét alatt.

A garancia papírról nem tudom kiolvasni mit csináltak vele, a kézírása az illetőnek olvashatatlan.

Valószínűsítem hogy a villanócsövet cserélték benne.

2013. febr. 13. 11:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon pozitív tapasztalatot szereztem ezzel a 220V -nevű Budapesti üzlettel kapcsolatban, nem ők személyesen javították, hanem javíttatták a megfelelő szervizben, viszont utána tök ingyen kiküldték futárral vidékre.
2013. febr. 13. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!