Sony, Panasonic, Canon, Fujifilm, Olympus, Nikon stb. Melyik a legjobb fényképezőgép márka?
Attól függ, hogy mire szeretnéd használni. Ma már nem csak fotózáshoz, de videózáshoz is használják a fényképezőgépeket. Ezenkívül családi célra, vagy komolyan szeretnél fotózni, pályázatokra stb. Ezután következik a másik fontos kérdés, hogy mennyit szánnál rá. Teljesen felesleges többszázezres gépet venned, ha csak a családot, vagy barátokat akarod fényképezni.
Én kettőt emelnék ki közülük. A Canont, és a Nikont. Ez amolyan Fradi Újpest efektus, mind a kettő használói esküsznek, hogy az Ő masinájuk jobb a másiknál. Ez igaz. A Canon sokkal felhasználóbarátabb mert rengeteg programot, és fejlesztést tesz elérhetővé, de a Nikon-nak jobb a képfelbontása. Persze ezek kategóriánként változnak. Én Nikon párti vagyok. A többiről, a Canon kivételével nem tudok nyilatkozni.
Nem tudom mennyit szánnál rá, de erre a célra szerintem ez a leg alkalmasabb. Ha a Nikon mellet döntenél, én ezt ajánlom, mert ár érték arányban ez a legjobb, és jó képeket tud csinálni. És egy Nikonhoz képest nem is számít igazán drágának. Remélem segítettem ezzel valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!