Törpilla57 kérdése:
Panasonic fényképezőgépről hogyan tölthetők át a fotók számítógépre?
Figyelt kérdés
Van egy Panasonic DMC FS16 típusú fényképezőgépem. Át tudom tölteni a számítógépemre, de van egy kérdésem: ha nem törlöm le mindig a régi fotókat, hogyan tudom mindig csak a legfrissebb, még át nem másolt fotókat átvinni a szám.gépemre? Töltéskor nincs lehetőség, hogy beállítsam az áttöltendő fotók számát. Legutóbb az összes fotó áttöltésre került, így a régi fotók már duplán. Kérem, aki tud segítsen. Előre is köszönöm.2012. dec. 11. 08:08
1/3 anonim válasza:
Nem tudni, hogy milyen programot használsz áttöltésre.
Legtöbbször szokott lenni olyan opció, hogy áttöltés után törlődjön a fényképező memóriája.
2/3 anonim válasza:
Illetve be lehet állítani, hogy csak azokat másolja át, amik újak.
De én csak át szoktam tenni a kártyát a számítógépbe és figyelem a képek számát és a dátumot.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az oka, most töltöttem le 6 új képet, most nem töltötte le az összeset, csak az újakat... Nálam viszont nincs választási lehetőség. A program csak a fájlok, képek áttöltése lehetőséget ajánlja fel, és át tudom nevezni a képeket. Semmi más. De most végül is sikerült csak az újakat áttölteni, pedig mindent úgy csináltam, ahogy eddig...!
Köszönöm a válaszokat!
2012. dec. 16. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!