Milyen előnye van, ha regisztrálom a Kindle ebook-olvasót?
Egy Special Offer-es Kindle 4-est vásároltam még ősszel, azóta nem regisztráltam, így nincsenek rajta reklámok sem, amíg nem lépek fel a wifire. Az amazon honlapján keresztül már nem lehet, csak a készüléken keresztül regisztrálni, jól tudom ezt?
Ha regisztrálom a készüléket, mennyivel fog tudni több dolgot? Megéri cserébe reklámokkal teletömni?
Nagyon köszönöm!
Ha regelsz, kapsz egy amazonos e-mail címet, amire ha elküldöd a könyveidet, akkor automatikusan letöltődnek az olvasón. Továbbá van még egy olyan lehetőség, hogy ha tárgynak beírod hogy convert, akkor a küldött doksit átkonvertálják neked valamelyik barátságos formátumba. Viszont ha neked megfelel, hogy kábelen teszed fel a könyveket, és magadnak konvertálsz, akkor felelsleges regisztrálni.
Ha nem akarsz reklámokat, és érdekelne egy-két plusz funkció, nézelődj itt: [link]
ez egy alternatív rendszer, az eredeti mellé telepíthető, és szerintem jobb is mint az eredeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!