Hol találok OLCSÓ ebook olvasót?
Sziasztok!
Hol találok olcsó ebook olvasót? Ti hol vettétek, mennyiért?
Amiket a neten néztem, 10.000Ft-on felül voltak, még a használt készülékek is... :S
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hű, ez jól hangzik! Köszönöm! :)
Sajnos egyenlőre nem lehet itthon kapni, megnéztem, de majd résen leszek!
Még egyszer köszi!
Txtr Beagle:
Jól hangzik, de sajnos van pár probléma. Mikor megjelent az első hír nekem is tetszett, pedig van egy Kindle-m.
Néhány
1, jelenleg sehol nem kapható, megjelenése bizonytalan
2, nem teljes értékű ebook olvasó, könyveket csak bluetooth-on tudsz ráküldeni egy okostelefonról,
és nem szövegként, hanem képként (bitképként) tárolja, jeleníti meg azokat
3, egyszere csak öt könyv tárolható rajta
4, önmagában nem, csak okostelefon elöfizetés csomag vásárlása esetén vásárolható meg kiegészítőként a szolgáltatóknál (egyes hírek szerint csak Németo.-ban)
Szerintem ebook olvasót csak eink kijelzőset érdemes venni, de maga az eink kijelző drága, ezért új ebook olvasót ~25ezer alatt nem kapsz, használtan is kb. 14-20 ezer. (hiába akarsz te 10 alatt vásárolni)
A hardverapro.hu-n (én is itt vettem) és az expressz.hu-n találsz a bolti árnál olcsóbban, vadonatújat és használtat is.
Köszi!
Lehet, hogy várok vele még egy kicsit, amíg lecseng és akkor talán olcsóbb lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!