Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szeretnék venni egy e-book...

Zsófisss kérdése:

Szeretnék venni egy e-book olvasót. Milyet ajánlotok?

Figyelt kérdés
25000-30000-nél olcsóbb legyen.Nincsenek nagy igényeim, főként olvasásra használnám.Az a lényeg, hogy sok féle formátumot olvasson, főként DOC-t és PDF-t.

2012. nov. 4. 09:57
 1/5 csibexke válasza:

lol... ebook olvasó elég gyagyi lehet,ha alapból nem képes pdf-et olvasni :D

amúgy ha vmit nem olvas,keress rá a neten konvertáló progikra :)

2012. nov. 4. 10:13
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem kindle van. próbáltam többet is, de ez a legjobb. doc-ot nem olvas, viszont simán átteszem txt-be, és akkor már okés. pdf-et olvas. meg egy csomó mást is. vaterán vettem.
2012. nov. 4. 10:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha olvasásra kell akkor eink kijelzős legyen, ez olyan mint a papir, kellemesebb hosszan olvasni és nem rontja a szemet mint a tft, lcd.

30-ért már Kindle is kapható

[link]

[link]

vagy PocketBook

[link]

A pdf-et megjelenítik, de érdemes átkonvertálni valamilyen ebook formátumra (pl. Calibre programmal) a jobb olvashatóságért.

2012. nov. 4. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Bármilyen Kindle
2012. nov. 4. 21:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítetettek :)
2012. nov. 5. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!