3Ds led tv vagy inkább egy jobb képminőségű plazma? Érdemes smart tvt venni úgy, hogy fél évente jönnek ki a jobbnál jobb típusok?
Figyelt kérdés
120 cm fölött gondolkozom, megér fél millió forintot, ha fél év múlva már elavultnak számít?2013. jan. 3. 15:52
1/4 tataboy válasza:
Én sokat filóztam ezen,sokat is olvastam mielőtt vásároltam volna. Egyébként kinek ez kinek az a szimpatikus. Én végül a plazma (panasonic) mellett döntöttem,mert sokkal természetesebb és szebb a képvilága mint egy led tv-nek,sokkal nagyobb átmérőjűt tudsz venni ugyanannyi pénzért mintha ledeset vennél és a plazmákban is van okos tv pláne 500ezerért. Tehát szerintem plazma és azon belül is Panasonic. :)
2/4 anonim válasza:
Magam részéről az LCD mellett állok ki, mert a boltokban néztem már plazmát is, de annak valamiért időnként megugrik, megremeg, elmozdul oldal és függőleges irányban a képe. Sóval nem stabil, hanem időnként az egész kép lépked. Olyan instabilnak látszik. A fényereje sem igazán erős egy világos helyiségben. Na meg fűt is rendesen.
3/4 anonim válasza:
Ha viszont 3D-t veszel, akkor az aktív rendszert lérdemes választani.
De szerintem olvasd el amit már másnak írtam erről:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..
4/4 anonim válasza:
Ha esetleg még mindig aktuális, a mostani SMART TV-kben 7000-től (ES7000 és F7000 felett) megtalálható vagy külön megvásárolható a Smart Evolution Kit ami frissíti a TV-det, azaz ahogy a reklámban mondják "Minden évben új TV"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!