Van olyan hogy egy Android mobil nincs "teljesen" megrootolva?
Nemrég megrootoltam a telefonomat (ZTE Grand X IN), és azt vettem észre, hogy igen, ez meg van rootolva, Superuser felment, Root checker és Titanium Backup szerint is rootolva vagyok. De! Valami mégsem kóser.Rengeteg app-nak ha megadom az engedélyt lefagy/bezárul/azt mondja nincs megadva/nem is kéri/esetleg az egész telót lefagyasztja, és újra kell indítani. Próbáltam újratelepíteni, custom romokat rárakni, újrarootolni, és factory resetelni is, de semmi. Amikor megkérdeztem ezt egy angol droid fórumon, azt mondták:
Those are all the symptoms of not being rooted or not being totally/properly rooted.
Vagyis hogy nem vagyok teljesen/tökéletesen rootolva. Viszont amikor ezt egy magyar fórumon is megkérdeztem, azt mondták, ez hülyeség, ilyen nincs, nincs olyan hogy félig van valami rootolva. Akkor most mivan??
Félig van rootolva. Ilyet én is hallottam de csak angoloktól (érdekes a magyarok azt mondták dobja ki azt vegyen ujat :D )
Le kell szedni a root-ot és ujra felrakni. Hidd el jo lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!