Melyiket választanátok? Egy új PC v egy új telefon? (Bővebben)
Az a helyzet , hogy szeretném az összegyűjtött pénzemből magamat meglepni.... Csak sajnos nem tudok melyik közül döntsek :/
Jelenleg:
PC:
-Pentium 4
-4GB DDR2 ram
-64 MB videókártya (ez sajnos tartalék mert 512MB-osom tönkrement)
-82 GB HDD (Sata II)
-AMD 64 egymagos 1,8 GHz-es processzor
-Windows 7 (1)
Android:
-Sony Ericsson Xperia x8
-600 MHz processor
-android 2.3.7 (főzött rom)
-adreno 200 GPU
- ~200 MB ram
Az a nagy kérdés , hogy lesz körülbelül annyi pénzem , hogy egy Xperia Sola-t vegyek magamnak v a szomszéd tud egy vadonatúj gépet ennyi pénzért (4GB DDR3 ram , 512MB/1GB GPU , Dual processzor , 200GB+ HDD) és nem tudom eldönteni , hogy gépet vagy telefont vegyek?
16/f (Főleg emiatt hisz két év múlva ha minden jól megy (xD) egyetem és akkor hétvégente járok haza azért gondoltam , hogy sok értelmét már nem látom új gépnek , ezt pár évvel ezelőtt kellett volna)
Az értelmes , átfontolt , fikázásmentes és segítőkész válaszokat előre is köszönöm!
Nehéz a választás, sokan járunk hasonló cipőben... Fontos a pc, hozzá nyomtató, szkenner, stb...
De... Egy mindent tudó okosteló is fontos...én a nyolcéves pc met felturbóztam tízezerből, és vettem egy hatlövetű tíz collos tabletet a telóm is okos, de olyan gyorsan jönnek az újak, hogy az egyéves már elavult...(nak tűnik)..
Köszönöm a válaszokat!
#1 válaszoló szülőkkel megbeszéltem , ők azt mondták hogy laptopot majd ők vesznek , ráadásul a régi PC-met meg eladni nem akarom , mert azt mondták a szülők , hogy szükség lesz akkor a Skype™-olni akarunk :)
Sajnos nehéz eldönteni mi tévő legyek pont az ára fog kijönni :/ . Egyébként már rég a telefont terveztem csak megfordul a fejemben , hogy mennyire jó lenne egy új gép is , de erre a két évre ? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!