Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Belépő szintű androidos...

Belépő szintű androidos telefonokból, melyiket választanátok, és miért? Huawei Ascend Y 200, vagy ZTE Kis Plus?

Figyelt kérdés

2012. dec. 24. 12:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Tegyél hozzá inkább, ha jót akarsz és t-mobile webshopból xperia u.
2012. dec. 24. 12:56
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem is gyűjts még U-ra de ezek közül a ZTE Kis Plus
2012. dec. 24. 13:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is gyűjtsél, mert 40000-ért ingyen van az xperia u, és fényévekkel jobb ezeknél az alig olcsóbb telefonoknál.

Egyébként meg ha ennyiért akarsz tepefont venni, akkor inkább xperia tipo-t vegyél, az jobb ezeknél.

2012. dec. 24. 14:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ide ilyen kérdést nem érdemes írni, mert mindig van egy szoni, ami "sokkal jobb".

JÖN A TIPÓ MEG AZ U ÉS EZEK ATTÓL FÜGGŐEN, HOGY KÉTSZER ANNYIBA KERÜLNEK, MINDÍG JOBBAK LESZNEK!!!

De ez igy volt az x10 mini pro is vert mindent annó!

Attól függetlenül, hogy egy rakat sz@r, mert darabokra esik, és szofver is ganyé, de akkor is jobb, mint a többi.

De visszatérve a kérdésre, mind1!

Nekem a kis jobban tetszett!!

2012. dec. 25. 10:34
 5/6 A kérdező kommentje:

A Sony Xperia U -nál 4GB használható szabadon (8GB-ból), és nem bővíthető.

Mire elég 4GB ?

2012. dec. 25. 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha nem teszel rá tonnaszám zenéket stb. akkor bármire...

Nekem xperia arc van egy 8 gigás kártyával és 3 giga körül van foglalva...

De te tudod mire akarod használni...

2012. dec. 25. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!