Melyik telefont választanátok?
Nem tudok dönteni két telefon között, szerintetek melyik a jobb? Ha lehet akkor érveléssel szeretném. Előnyök és hátrányok, illetve tapasztalatok/hibák egyaránt érdekelnek. Melyik a jobb választás, melyik a strapabíróbb? A windows phone, vagy android OP rendszer a jobb?
Mindent amit csak tudtok valamelyikről, azt örömmel fogadnám.
A két telefon:
1. Nokia Lumia 800
2. Motorola motoluxe
Játékot, alkalmazást mindkettőre lehet tenni. Ingyenes is sok van, meg fizetős is.
A kettő közül a Lumia szerintem. Én jobban csípem a Windows Phone-t, mint az androidot.
Igen, valóban nem egyszintű a két telefon...
Az oprendszereknél nincs kifejezetten jobb vagy rosszabb, ha nem fogsz belemélyedni a témába, akkor a saját ízlésed alapján dönts, nézegess videókat, melyik jön be jobban és kész :) Már mindkettő rendszer szépen fejlődik, habár wp-t nagyon nagyon kevesen használnak (a jelenlegi adatok szerint 3%-a wp-os, míg a robotnak 73%-a van a mobilok terén), de ez nem hátrány :)
A motoluxot meg hiába szidják, nem rossz telefon, ha be tudod szerezni 60ért, akk megéri. Nekem luxeom volt, és már csak azért nincs mert párom elvette magának, úgy beleszeretett :D
Mondjuk bele is lehet, mert nagyon jó az akksijameg a kamerája, és átlagon felüli kijelző van benne, élvezet ránézni :P
Szal nem rossz a teló, csak a teszterek eléggé lehúzták, mert akkoriban még krva drága volt, 85ropit tényleg nem ér meg... A lumiákat nem ismerem, szóval nem tudok róluk véleményt mondani.
Szerintem először döntsd el hogy milyen rendszerű mobilt szeretnél, és aztán azok közül válogass :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!