Hogyan kell rootolni a concorde tab play táblagépet?
Figyelt kérdés
próbáltam egy ilyen kinai micsodával állintólag meg kell jelennie a tab képének a monitoron de rádugom nem történik semmi2012. dec. 23. 01:36
1/6 anonim válasza:
A concorde tabjai gyárilag rootoltak.
2/6 A kérdező kommentje:
fenét viszont állitolag pozitívan állnak hozzá a rootoláshoz tehát nem jár garanciavesztéssel
2012. dec. 23. 12:23
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
2012. dec. 23. 16:02
5/6 anonim válasza:
Kedves kérdező!Azóta jutottál a kérdésben valamire? engem is érdekelne. És nem igazán találtam eddig választ a kérdésre. De pl. rom ot vagy hogyan rootoljuk a készüléket leírást sem. Esetleg te találtál valami konkrétumot? köszi!
6/6 A kérdező kommentje:
igen jutottam a kinaival telepíteni kell a táblagéphez drivereket a concorde.hu/forum-on találod meg amit ezköz kezelőböl kell telepíteni rotolod a programmal de a superSU alkalmazást nem kapod meg külön kell telepíteni marketröl amit feltétlenül kell hiszen ha nincs telepítve minden alkalmazás ami root jogot kér az kérdés nélkül megkapja
ami még fontosabb a build prop-ot ne szerkeszd kipróbáltam azokat amelyek a telefonomnál beváltak és most nem bootol be még az a szerencse hogy a szervizbe nagyon rendesek és megcsinálják már csak el kell vinni
2013. jan. 18. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!