Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen táblagépet ajánlotok?...

Milyen táblagépet ajánlotok? (további kérdések lent)

Figyelt kérdés

Azt hallottam,ha táblagépről van szó,akkor csak iPad.Van benne valami?Tényleg sokkal jobb a támogatottság(alkalmazások,e-könyvek,szoftverfrissítés),mint egy androidos táblagépnél?

És milyen táblagépet ajánlotok filmezésre,netezésre,játékra,tanuásra(e-könyvek)?

2012. dec. 3. 16:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Ebben van igazság mert nekem van egy androidos telefonom egy éve vettem és hát már akadoznak rajta az új játékok,az iPhone-on pedig nem.Én ezért ajánlom az apple-t.De az android pedig felhasználó barát szóval ingyen is letudod tölteni rá a játékokat.Szerintem vedd meg az iPadot de ha még is android kell akkor Smart Tab-ot ajánlom
2012. dec. 4. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!