Milyen táblagépet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Koleszba kéne. Esetleg jó lenne órán gépelni? Képetszerkeszteni?2012. okt. 31. 15:29
1/9 Levess007 válasza:
Nexus 7 jó hardveres összeállítás csak kicsi a képernyője
egy Toshiba vagy Asus gépet ajánlanék, azok elég erősek, hogy jól lehessen képet szekeszteni velük
2/9 A kérdező kommentje:
A Nexus 10 nagyon erõs így elsõre, de egy iPad miniben vagy egy iPad 4-ben gondolkozok... a kettõ között csak méretbeli különbség van.
2012. okt. 31. 19:42
3/9 Multigod97 válasza:
hát inkább ipad 4, retina kijelző, 4-szer gyorsabb proci és mivel a tableteknél a 10 col az ideálisabb
4/9 A kérdező kommentje:
A Nexus 10-nél jobb az iPad 4?
2012. okt. 31. 19:59
6/9 A kérdező kommentje:
Az iPad "4"-et megéri külföldrõl rendelni?
2012. nov. 2. 07:30
7/9 Multigod97 válasza:
Igen, de attól függ, hogy honnan és mennyi a szállitás, de a legegyszerűbb, hogyha rkülföldi rokontól kérsz, akkor nincs ÁFA és VÁM. Amúgy a Nexus 10-et oda vissza veri az új iPad.
8/9 A kérdező kommentje:
Esetleg iPad mini?
2012. nov. 2. 12:36
9/9 roli901214 válasza:
Mindenkepp ipad minit vedd lassan egy eve megvan mar most frissitettem 7.04re es csak ajanlani tudom az ara meg mar sokat esett amiota megvettem. Csak ajanlani tudom!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!