Házimozit össze lehet kötni blu-ray lejátszóval?
Lehet hogy hülye kérdés de nem dugtad még össze?
Amúgy a fene se tudja milyen házimozid van és mit lehet vele összekötni, a Bluerayedről meg még annyit se tudni.
Kérsz valakitől egy kábelt, beledugod.
Ha jó akkor örülsz, ha nem akkor ennyi.
"Típustól független. Tavaly vettem egy tv-t, ami fillérekért kelt le vaterán, mert azt mondták van benne usb. Volt is, csak szoftverfrissítésre...."
Ha a típus alapján utánanézel vásárlás előtt, akkor ez kiderül.
Mint ahogy nem derül ki a te kérdésed ma sem úgy látom.
Már el is teszem a harapófogót amivel az infót akartam kihúzni belőled.
Ha ez érdekel, mindent mindennel össze lehet kötni, a vasalót a mosógéppel és a plazmatévével, csak legyen rajta csatlakozó, legyen kompatibilis firmware, a gyártók járjanak egy golfklubba és legyenek elég idióta mérnökeik akik meg is tervezik, a kínaiak meg legyártják.
Ha nem tudnád, pl az USB egy adatbusz elnevezése, amit a mai modern eszközök széles körben alkamaznak olyan helyen ahol fontos az egyszerű kezelhetőség (nem tudod fordítva bedugni, elhajlítani, rövidrezárni). Attól hogy valamin olyan formájú csatlakozó van ami az USB szabványban meghatározott, még nem biztos hogy filmet fog lejátszani. Az újabb autókban is van ilyen csatlakozó, mégse próbálta meg senki egérrel irányítani (bár ebben nem vagyok ilyen biztos a kérdéseid után).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!