Fejhallgató beépített mp3 lejátszóval?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a címben említett dolgot keresem már mindenhol, ebayen találtam párat, de persze amikor az eladónak írtam, nem értette, hogy mit kérdezek (én tudok angolul, de ő kínai volt) és azt mondta, hogy csak más készülékkel működik. Onnan így nem nagyon merek rendelni. Esetleg ha van valakinek ilyen fejhallgatója, le tudná írni honnan szerezte?
találtam ilyet, de külsőre valami szebb kellene:/
egy kis segítség most jól jönne honnan lehetne beszerezni egy jóminőségűt, ami jól is néz ki
előre is köszi! :)
2012. nov. 23. 21:53
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm, így új úton kezdtem keresgélni, de pont ez a darab sajnos nem jó, mivel nekem tipikus fejhallgató kéne inkább, nem az agybadugós
2012. nov. 24. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!