Milyen tévét vegyek? Melyik éri meg szerintetek?
Figyelt kérdés
10 éves tévé tönkrement, olcsó megoldás érdekelne. Van a boltban kis képernyős képcsöves (DVD lejátszóval is van)? vagy drágább, nagyobb akciós (Hyundai) LCD?2009. aug. 18. 20:11
1/3 anonim válasza:
Csak digitálisat - és mindenképpen MP4 szabványt ismerőt (persze tudja venni az analóg adást is). Ki is próbálhatod, mert már most megy a szobaantennával vehető digitális adás (pár csatorna, nem több).
Pár éven belül itt elvileg nem lehet majd mást nézni.
DVD lejátszó azért nem nagyon kéne bele, mert az a szabvány is viszonylag gyorsan fog változni.
2/3 anonim válasza:
Nekem LCD tv-ém van merevlemezzel beépítve.Csak az Lg gyárt ilyet mindent tud.Szeretem.Olyan okos ha nem programozom elalvásnál,magától kikapcsol éjfélkor.Persze nem ezért okos de amit én szerettem volna két évvel ezelött tu in van :-))azt mind tudja szép is nagy is okos is na szeretem és kész még ma is örömöt okoz jó rá nézni.Most biztos örül a tv,hogy megdícsértem hihihi.
3/3 A kérdező kommentje:
Kösz, de nekem kizárólag tévé kellene, a laptomom csak két hónapja van meg. Azt hiszem, LCD lesz belőle.
2009. aug. 18. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!