Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hol tudok venni 20 megapixel...

Lala0202 kérdése:

Hol tudok venni 20 megapixel körüli fényképezőgépet olcsón?

Figyelt kérdés
a mi nap láttam egy 24 megapixeles Nikon fényképezőt a Mediamarkt-ba .. de sajnos lekéstem róla.. 170 000 ft volt. ha valakinek van esetleg 20 megapixelese és eladná vagy látott valahol az szóljon.. még a 18 is jó.. de 40 alatt
2012. dec. 1. 12:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
ha 40 alatt akarsz 20 megapixelt az olyan is lesz, Miért képzeled el hogy csak 20 megapixellel lehet jó képet csinálni?Nekem 6Mpixeles DSLR van az se mindegy hogy mekkora az érzékelője.Egy APSC érzékelő mindíg jobb képet ad mint egy pirinyó.
2012. dec. 1. 12:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Minek neked 20 megapixel? Amennyiben meg tudod indokolni segítek. Szabad szemmel nem látod a különbséget egy 7 és egy 14 megapixeles kép közt azt garantálom.
2012. dec. 2. 12:58
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyen árban csak 16 megapixeles gépek vannak, nézd meg ezt. Ez még határeset árban.

2012. dec. 2. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!