Fényképezőgépet szeretnék venni. Kb.50. 000-ig. Ajánlana nekem valaki jó fényképezőt? Elvárások lent :
14 megapixel minimum.
Hd vevő jó lenne, de NEM muszáj!
Makró mód : max 5cm-ről nagyobb nem érdekel :)
Tükörreflexes gépek nem érdekelnek, olyannal már rendelkezek.
Egy olyan gépre vágyok, aminek a tudása elég nagy, árban megfelelő lenne számomra. Akár egy női táskában is elférjen, bárhova magammal tudjam vinni. mivel a tükörreflexes gépem elég nagy helyet foglal, így nem tudom magammal vinni akárhova. Elég sok mindenről lemaradok.
Nézegetem a fényképezőgépeket, de sajnos elveszek a tömkelegekben..
Én is segítek, de a 14Mp szemet szúrt, ez a hülyítés kategória (ezért megbocsáss) és most figyeld a számokat!
Egy méteres (vagy akár más) FullHD TV-n a pixelek száma durván 2000*1000, azaz összesen 2 Megapixel.
Ennél többet képtelen(!) megjeleníteni.
Akkor minek is a több ÁTLAGOS megszemlélésre, és már ez sem átlagos! Tény, ha nagyítani akarod utólagos feldolgozással, akkor szükség lehet a több képinformációra. De ennyiszer?
Elnézést, ha Te nyomdai feldolgozásra szánod az anyagot és óriásplakátot akarsz belőle csináltatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!