Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ps3 at vagy Xbox360 at vegyek?

Ps3 at vagy Xbox360 at vegyek?

Figyelt kérdés

melyiket érné meg megvenni,és melyikkel lehet megelégedni?

Lehet hogy van sok ilyen kérdés,de muszáj megkérdeznem,mert karácsonyra el szeretném dönteni :)

egy konkrét őszinte választ kérnék ha lehet :)

2012. nov. 29. 17:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Warez: xbox

Eredeti: PS3

2012. nov. 29. 17:44
 2/9 A kérdező kommentje:
magyarul pls
2012. nov. 29. 17:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz fizetni a játékokért akkor Xbox, ha van pénzed, hogy megvedd a játékokat akkor PS3.
2012. nov. 29. 18:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Xbox! És ne halgass az első kettőre mert nem éri meg ki flashaltetni mert hót "náthás" lesz tőle a gép és hamar elromlik+ máér újonnan 5-6000-ért is lehet venni játékot xboxra vagy használtat 2500 Ftért.

Kérdésre válasz:

Xboxot mert:

-jobb kontroller

-jobb grafika (egy picivel)

-kinect

-igaz sok játék van amit csak ps3-ra gyártanak(legtöbb japán anime) de az xboxra több exclusive játékokat gyártanak (pl.:HALO)

-egy durván + - 10000 FT-vel olcsóbb az xbox

De hogy a ps3 mellett is szóljak:

-blu ray

-500gb verzió is van (az xboxra csak max 250Gb-os van bár szerintem, ez bőven elég)

Szerintem mind a két gép jó de az xbox szerintem jobb. (bár ez szubjektív) :)

2012. nov. 30. 17:21
 5/9 anonim ***** válasza:
3. as vagyok. Én egyébként PS3-at fogok venni. :D
2012. nov. 30. 20:17
 6/9 A kérdező kommentje:

nem is terveztem kicsipeltetni,semmi pénzért nem is tenném :D

amúgy is egy játékon úgy jó játszani ha eredeti frissen a boltból veszed meg :)

és az izgalom is megvan miközben ezt megteszed :D

én így gondolom

2012. dec. 2. 15:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor viszont Ps3 ingyen multi miatt. :D
2012. dec. 2. 15:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Mindenképp PS3-at vegyél. Ottvan az ingyen multi, és rengetek exklúzív játék. Hülyeség, hogy Xbox-on több van.

Xboxon:Forza, Gears of War, Fable, Halo

Ps3:Infamous, Uncharched, Last of Us, Heavy Rain, Agent, Gran Turismo, és még egy csomó japán cucc.

Valamint a Bluray miatt is jobban megéri.

2012. dec. 2. 17:55
 9/9 anonim válasza:
Az xbox 360 és a ps3 között nincs sok különbség. Viszont az Xbox sokkal, de sokkal támogatottabb, mint a ps3. Az xbox hátránya a ps3-mal szemben szerintem csak annyi, hogy fizetni kell azért, hogy neten játszhass ( 1 évre 10 ezer ft) grafika ugyan az, teljesítményben viszont a ps3 van feljebb, de nem annyival, hogy sokkal jobb lenne, mint a box. játék közben semmi sem lesz más a 2 konzol között csak az, hogy ps3-mon négyzetet nyomj, boxon x-et .
2012. dec. 4. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!