Nézd meg az exkluzív játékokat. Melyiknél van több olyan, ami érdekel?
Fogd a kezedbe a kontrollereket. Melyiket érzed kényelmesebbnek?
Sok boltban ki lehet őket próbálni, szerintem érdemes is.
Nézd meg, hogy melyik milyen szolgáltatásokat kínál és ellenőrizd melyik fedi jobban az igényeidet.
Egyébként másfél éven belül generációváltás, azt sem árt mérlegelni.
2012. máj. 4. 19:43
2/17 anonim válasza:
PS 3
2012. máj. 4. 19:44
3/17 anonim válasza:
Én is most akarok venni egy ps3-mat.Eléggé otthon vagyok ebben a dologban emiatt mert sok fórumot meg ilyen szarokat néztem.A ps3-nak jobb grafikája van és a net ingyenes.Ja és a ps3-ra gyártottak egeret is mint a gépekre olyan mint egy egér csak a ps3-man lehet vele játszani.Ez nagyon király mert az fps-eket már egéren szoktam meg és így nem kell megszoknom a konzolokat.
2012. máj. 4. 19:44
4/17 A kérdező kommentje:
Mind a kettőt volt szerencsém kipróbálni. Nos a kontrollerel kapcsolatba az xbox nyert, nagyon kényelmes volt, minden az ujjaimra állt, bele simult a kezembe. Viszont exkluzív játékok során a ps3 az ász. Resistance, Killzone 3 ezeket is mind kipróbáltam osztálytársamnál, és brutálisak voltak. Ja meg az ingyen multi.
2012. máj. 4. 19:50
5/17 Lázár Péter válasza:
ps3.
Érvek:
blu-ray
kényelmes kar
több játék
csendes
KIHAGYHATATLAN: INGYEN MULTIPLAYER
2012. máj. 5. 12:32
6/17 anonim válasza:
PS3 előny:
- több (sokkal több) exkluzív játék, ha te még csak a KZ-t és Resistance-t próbáltad, akkor fogalmad sincs még mennyivel több van
- blu-ray
- ingyen multi
Xbox előny:
- olcsóbb 5k-val
A joystick lehet kényelmesebb, de a ps3 joy sem kényelmetlen, és abba legalább van sixaxis, ami néhány játékot fel tud dobni.
2012. máj. 5. 14:31
7/17 anonim válasza:
Akkor ár adjuk hozzá az Xbox előnyeihez a jobb magyarországi terméktámogatást és hogy a Live jobb, mint a PSN, még ha fizetni kell is érte.
A csendességet felesleges kiemelni, az Xbox is csendes.
2012. máj. 5. 14:46
8/17 Waffi BalD válasza:
xbox-om van , és nem érdekel a 10k évenként betudom fizetni ...
2012. máj. 5. 19:43
9/17 anonim válasza:
Amúgy hogy van az xbox-nál?Kell net is az online játékhoz vagy elég az xbox live előfizetés?Olyanokat kérdeznék akiknek xbox360-uk van.
2012. máj. 6. 18:17
10/17 anonim válasza:
Az Xbox Live olyan, mint PC-n a Steam. Szükség van élő internet kapcsolatra a használatához.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!